La Prairie - luksuz z učinkom liftinga

Pika Zrim 23.12.2019
LA PRAIRIE

Ko se na nekaj osredotočimo, se v to zazremo. Beseda “zazreti” (“gaze”) je ena tistih, ki v spomin prikličejo intenzivnost, strast, zasanjanost. Velikokrat je sestavni del stalnih angleških besednih zvez – “hrepeneče zreti”, “zazreti se v dušo nekoga drugega”, “zreti v nekoga”. Pa vendar, kakšen je resničen pomen te besede s tako močnim poetičnim pridihom?

Prav to emocionalno, močno, značilno kakovost besede ‘zreti’ s svojim najnovejšim proizvodom raziskuje blagovna znamka La Prairie in podaja odgovor na zgornje vprašanje. Oči, ki jim pravimo zrcalo duše, pripovedujejo tudi zgodbo preteklosti. V predelu okoli oči je 22 mišic, ki se nenehno premikajo. Z očmi trenemo povprečno 10.000 krat na dan. Posledično nežna in tanka koža okoli oči predstavlja tisti predel obraza, ki najočitneje razkriva znake staranja. Ti se kažejo na vekah, na katere vpliva težnost, v celotnem predelu pa koža izgublja prožnost in pojavljajo se gube in gubice.

Znanost o kaviarju za oči

Pri La Prairie vedno znova premikajo meje inovativnosti. Ves čas povečujejo učinkovitost znanosti o kaviarju in neprestano raziskujejo nova kraljestva njenega potenciala. Z nanosom Caviar Premier, tega najnovejšega proizvoda, ki so ga razvili La Prairie znanstveniki, postaja oko središče švicarske znanosti La Prairie. Prvikrat se kaviarjeva učinkovita zmožnost liftinga izkorišča za to, da osveži, privzdigne in preoblikuje pogled.

La Prairie predstavlja Skin Caviar Eye Lift, prvi serum, ki zagotavlja opazen lifting v celotnem predelu, vključno z obrvmi – nežen, a prepričljiv odgovor na skrbi v zvezi z očesnim liftingom in čvrsto kožo. Skin Caviar Eye Lift je učinkovita kombinacija dveh formul obogatenih s Caviar Premier in kompleksom Exclusive Cellular Complex, ki s pomočjo najnaprednejših biotehnoloških raziskav vračanovo življenje in svežo energijo celicam, v katerih se rojeva lepota. 

Rezultat je preprosto osupljiv. Z uporabo inovativnih algoritmov, razvitih posebej za sortiranje podatkov o izdelku Skin Caviar Eye Lift, je znanstvenikom pri La Prairie uspelo ugotoviti, da se z redno uporabo po določenem času koža okoli oči napne, obrisi oči in obrvi pa dobijo popolnoma nov videz. Zgornje veke se napnejo, gubice na zunanjem kotičku očesa se vidno zmanjšajo. Koža spodnjih vek je bolj gladka, podočnjaki in zabuhlost pa manj vidni. Ob vsakodnevni uporabi se celoten predel okoli oči učvrsti in napne. Koža okoli oči je napeta in obnovljena, pogled preoblikovan – prebujen z novim videzom, z novim stališčem.

 

Inovativen dizajn za izjemno doživetje

Inovacija, ki daje pečat serumu Skin Caviar Eye Lift, presega meje najnaprednejše formule izdelka. Navdih so poiskali v obliki stekleničke izdelka Skin Caviar Liquid Lift in v vidnih kroglicah kaviarja, ki jo krasijo. Najnovejši proizvod za nego oči predstavlja poklon učinkovitim in razvajajočim, ikonskim, zlatim La Prairie kroglicam kaviarja. S pritiskom na razpršilec posebni mehanizem potegne navzgor obe formuli, ki se nahajata v ločenih predelih, da ohranita čistost. Ena se skriva v kroglicah kaviarja, druga pa v inovativni gelno-kremni emulziji v rožnatem odtenku turmalina. Formuli se tako spojita šele v trenutku, ko aktiviramo razpršilec. Serum ima zato čudovito teksturo, ki z nežnim nanosom zagotovi takojšnjo svežino in občutek napete kože.

Skin Caviar Eye Lift v samo enem izdelku za oči združuje drzno znanost, najnaprednejšo tehnologijo ter kaviar, ki poskrbi za razvajanje in užitek.

Osredotočen ritual

Skin Caviar ritual nege v predelu oči se prične s popolnoma čisto kožo. Nekaj kapljic gela Essence of Skin Caviar Eye Complex kožo pomiri in predel oči pripravi na naslednje korake. 

Nežen pritisk na razpršilec seruma Skin Caviar Eye Lift aktivira mešalni mehanizem in sprosti količino, ki jo potrebujete za en nanos. Z nanašanjem svilnate formule začnete pri notranjem kotičku očesa, nato jo s prsti točkasto nanašate po pregibu veke do zunanjega kotička. Ob nežnem nanašanju po robu očesa boste začutili prijeten občutek liftinga, ki ga bo v jutranjem ali večernem ritualu nege kože pospremil čudovit trenutek užitka. 

Nadaljujete z nanosom kreme Skin Caviar Luxe Eye Cream in Skin Caviar ritual nege kože okoli oči zaključite z užitkom napolnjenim doživetjem, ki v središče dogajanja postavlja oči.
Izbor urednika