Kako izbrati pravo maskaro za svoj tip trepalnic?

CITYLIFE 21.11.2019
Maskara

In ko že najdemo izdelek, ki našim trepalnicam kar najbolj laska, je potrebno izbrati še pravo tehniko nanosa, da pod njenim pritiskom trepalnice dobijo kar najbolj očiten zavih, dolžino in volumen.

Da bo izbor maskare lažji lahko pobrskamo med ponudbo osmih maskar znamke IDUN Minerals, ki vsebujejo visoko prečiščene mineralne formule in pigmente ter na najbolj naraven način ustvarijo dolge, močne in zdrave trepalnice.

Kakšno maskaro izbrati za svoj tip trepalnic?

Dolge trepalnice: Izberimo maskaro s formulo in ščetko, ki poudari naravno dolžino trepalnic in jih zaviha (svetujemo IDUN Minerals EIR). Na ta način se oko odpre in pogled v eni potezi postane bolj dramatičen. Za boljši učinek več maskare nanesite na zunanje zgornje trepalnice in tako ustvarite usodno privlačen mačji pogled brez uporabe črtala.

Maskara IDUN Minerals EIR. 

Kratke trepalnice: Izberimo tanjšo maskaro s ščetko z gostimi ščetinami (svetujemo vodoodporno IDUN Minerals VATN), da se boste z njo res približali korenu vsake trepalnice, trepalnico enakomerno objeli in ji na ta način podarili kar najboljši zavih in volumen.

Maskara IDUN Minerals VATN. 

Ravne, nezavihane trepalnice: V tem primeru je obvezna predhodna uporaba "kodralnika" za trepalnice. Nato uporabimo tanjšo maskaro za privihanje trepalnic (svetujemo IDUN Minerals EIR Curly), ki bo vsako trepalnico posebej objela in poudarila učinek predhodne uporabe kodralnika. Trepalnice bodo po nanosu takšne maskare pridobile tudi na volumnu. Namig, da se bodo zavihane trepalnice obdržale skozi ves dan: Tik preden se maskara povsem posuši, trepalnice s prsti potisnite nazaj v smeri veke.

Maskara IDUN Minerals EIR Curly. 

Kratke, nesorazmerno dolge trepalnice: Takšna dolžina trepalnic je pogosto negativna posledica podaljševanja trepalnic ali nenehne uporabe seruma za rast trepalnic, ki zmoti naravni proces rasti trepalnic. V tem primeru je izredno pomembno, da izberemo maskaro, ki sestoji iz naravnih rastlinskih sestavin. Uporabimo maskaro z zaobljeno koničasto ščetko (svetujemo 100% vegansko maskaro IDUN Minerals GULL) in z njo poudarite predvsem daljše trepalnice, krajše, sploh tiste na zunanjih kotičkih, pa izpustite, saj boste na ta način prikrili neenakomerno rast trepalnic in optično podaljšali trepalnice.

Maskara IDUN Minerals GULL. 

Fotogalerija

Maskara IDUN Minerals. Maskara IDUN MINERALS EIR IDUN MINERALS GULL. Maskara Maskara IDUN_Mascara EIR Curling.

Izbor urednika