Festival, kjer zažura celo mesto, se vrača!

Helena Peterlin 07.07.2022
pivo-cvetje-2018-11.jpeg

Nekaj za čisto vsak okus: trap, trobenta in rock solaže ... Koncerti bodo letos odmevali z dveh odrov - Odra Zlatorog in Odra Laščan. Ob tem se letos kot novost predstavlja Oder Poskočni gams, kjer bodo obiskovalci na odbite bite odskakovali na posebnih plesnih trampolinih. 

Letošnji program sestavljajo Vlado Kreslin in Mali Bogovi, Dan D, Modrijani, Joker Out, Senidah, Šank Rock, Mia, King Foo, Modrijani, Dejan Dogaja, Ansambel Udar, Balkan Boys in Okrogli muzikanti. 

Pestremu glasbenemu programu sledi še vrsta kulturnih aktivnosti. Ob etnografskem programu in pihalni godbi v spremstvu mažoret, se obeta še razstava cvetja “Ocvetliči se” ter večdnevno dogajanje za otroke v Mavrični deželi ob Savinji!

Tukaj si lahko ogledate celoten program: pivo-cvetje.si/vsi-nastopajoci!

Kralj festivala: Laški pjes
Ena večjih novosti letošnje festivalske ponudbe je uradni festivalski sendvič Laški pjes. Pri kreaciji sta sodelovala vrhunska chefa Iztok Gumzej in Branko Podmenik, ki sta tradicionalno pivsko klobaso preoblekla v vrhunsko street food specialiteto. Laški pjes je nedavni premierni degustaciji doživel stoječe ovacije, obiskovalcem festivala pa bo na voljo za 7 evrov. 


En dan ni dovolj? Ni problema, čakajo vas v kampu!
Kamping ob reki je svojevrstno doživetje znotraj festivala. V zavetju Savinje in senci Huma, vas bo čakalo 600 kamping mest z osnovno infrastrukturo ter varovanim območjem za kolesa tistih, ki boste v Laško kar prigonili. Novost letošnjega kampa je tudi poseben šank, kjer ne bomo sprejemali denarja, temveč … no - vsega pa vam še ne razkrijemo. Več informacij lahko najdete tukaj pivo-cvetje.si/nasveti-za-obiskovalce! .

Pa še to - avto pustite doma, v Laško se bolj splača z vlakom
Neposredno v center dogajanja se boste lahko pripeljali s Slovenskimi železnicami in se varno, odgovorno in trajnostno naravnano zabavali do jutra. Za vse, ki prihajate z vlakom so pripravili Paket Strojevodja, s katerim za le 20 evrov prejmete povratno karto za vlak iz želene destinacije, dve veliki točeni Laško pivi, enega Laškega pjesa, velike kokice in vstopnico za Oder Poskočni gams trampolin park. Od vrat, do piva, cvetja, hrane in petja pa nazaj.
Zaloga paketov Strojevodja je omejena, nakup pa bo mogoč na prodajnih okencih Slovenskih železnic.


Izbor urednika