Serija Lupin se vrača z drugo sezono

Klavdija Rupar 10.03.2021
mv5bzjrjmwyyntutogzkmy00mdk0lwfhywytn2uymti4nzc0mte0xkeyxkfqcgdeqxvymzy5odu0mzc.v1

Gledalce pa je navduševala tudi serija Lupin, katero so težko čakali vsi navdušenci nad priljubljenim Money Heistom.

Gre za francosko dramo o ropu, ki je bazirana na novelah Arsene Lupin, Gentelman Burglar avtorja Maurica Leblanca. Trenutno si na Netflixu lahko ogledate pet delov prvega dela serije, drugih pet delov prvega dela pa naj bi se vrnilo že to poletje. Vseh deset delov prvega dela je namreč že posnetih, vendar so jih razdelili na dva dela, prvi del je na voljo od 8. januarja dalje.

Glavnega protoganista Assanea Diopa je upodobil francoski igralec Omar Sy. Moderni tat spominja na Sherlocka Holmesa. Ko najde nove informacije o smrti očeta, ki je umrl v zaporu in kako je bil pred smrtjo po krivem obtožen s strani enega izmed svojih sodelavcev, se Assane odloči, da bo maščeval očetovo smrt.

Poleg očetove krive obtožbe pa je isti človek v zadnjem petem delu poskrbel tudi za ugrabitev Assanovega sina. Ga bo v Assane v nadaljevanju rešil in kaj se bo zgodilo z njegovim maščevanjem?

Če si serije še niste ogledali, vas prvih pet delov čaka na Netflixu. Pohitite, ker se naj bi v kratkem tudi vrnila druga priljubljena serija o ropanju Money Heist, za katero novo in zadnjo sezono napovedujejo v aprilu.Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča