Nove epizode priljubljenih serij, ki prihajajo marca

Gabrijela Vrbnjak 03.03.2020
Netflix

Nove Netflix in priljubljene HBO serije, ki se vračajo v marcu 2020, so obetavna serija The Letter for the King, ki se bo v srednjeveškem duhu na Netflixu predvajala 20. marca, na HBO pa 15. marca pričakujemo velik povratek serije Westworld s 3. sezono

Nove serije

Spenser Confidential, Netflix (6. marec)

Feel Good, Netflix (19. marec)

The Letter for the King, Netflix (20. marec)

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker, Netflix (20. marec)

The Plot Against America, HBO (16. marec)

Povratnice

Castlevania, 3. sezona, Netflix (5. marec)

After Life, 2. sezona, Netflix (24. marec)

Ozark, 3. sezona, Netflix (27. marec)

Elite, 3. sezona, Netflix (TBA)

Westworld, 3. sezona, HBO (15. marec)

My Brilliant Friend: The Story of a New Name, 2. sezona, HBO (16. marec)

Westworld

Pripravimo se na še večjo zmešnjavo, saj se 15. marca vrača serija Westworld s 3. sezono. Roboti niso več v parku, nove epizode bodo polne umetne inteligence v resničnem svetu. Igralski zasedbi se v novi sezoni pridruži Aaron Paul.


My Brilliant Friend: The Story of a New Name

Na HBO se 16. marca vrača 2. sezona My Brilliant Friend: The Story of a New Name, ki sledi knjigi Elene Ferrante z istoimenskim naslovom. Nova sezona nadaljuje zgodbo o močnem prijateljstvu med dvema Italijankama, Eleno Greco in Raffaello “Lilo” Cerullo.

The Plot Against America

Nova serija, ki na HBO pride v marcu, je The Plot Against America. Serija se poigrava z mislijo knjige avtorja Philipa Rotha, z naslovom The Plot Against America, kako bi bilo, če bi Hitlerjev podpornik, Charles Lindbergh postal predsednik ZDA in Ameriko preplavil s fašizmom. V 6 epizodah bodo zaigrali Winona Ryder, Zoe Kazan in John Turturro in prikazali zgodbo Amerike skozi oči judovske družine delavskega razreda v New Jerseyju.


Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

V novi seriji, na Netflix prihaja 20. marca, Self Made, kot glavna igralka Octavia Spencer igra Madam C.J. Walker, pionirko za nego las, najbogatejšo (temnopolto) žensko v Ameriki do leta 1919. Tiffany Haddish pa je v vlogi Walkerjeve hčere in predsednice podjetja Walker Manufacturing.

Ozark

Družina Byrde se morda poslužuje pranja denarja v obliki podzemnega kazinoja, a nikakor ne iz razloga zabave in igre. Jason Bateman (Marty Byrde), Laura Linney (Wendy Byrde) in Julia Garner (Ruth Langmore) tvegajo odločitev o širitvi svojega imperija v naslednjem poglavju kriminalne dramske serije. Tretja sezona serije Ozark, ki prihaja na Netflix 27. marca, naj bi se osredotočila na lik Laure Linney, Wendy, in njenega brata.

The Letter for the King

Z uspešnicami The Witcher in Cursed on the way je videti, da Netflix posega v srednjeveški prostor fantazij. The Letter for the King temelji na nizozemskem fantazijskem epu Tonka Dragta o kraljevinah v vojni in mlademu vnetemu vitezu po imenu Tiuri (igra ga Amir Wilson), ki odgovori na klic na pomoč, ki ga pošlje na smrtno misijo po treh kraljestvih, da kralju preda skrivno pismo. Serijo si bomo lahko ogledali od 20. marca.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika