''Živjo, v živo'' - oglasi, ki v živo nazdravljajo življenju in zabavi

Anja Mrevlje 16.06.2016
''Živjo, v živo'

Na Slovenski cesti, ob postajališču Pošta, bo pet mladih skupin ob izbranih dnevih s citylighta z improvizacijo opevalo mimoidoče in se borilo za svoje mesto pod žarometi. IMPERIJ, SUNSHINE & THE LOUD CLOUDS, MRFY, MAMA REKLA in DANDALION CHILDREN so skupine, ki se kalijo na naših in tujih odrih z avtorskimi skladbami in priredbami nam že znanih hitov. Tokrat jih čaka pravi glasbeni zalogaj, saj bodo poleg igranja svoje glasbe na samem mestu sproti pesnili še besedila o mimoidočih.

Skupina Myfn

Ta enkratni in inovativni pristop k uporabi citylightov nam bo tokrat ponudil zabavo in popestril junijske popoldneve v središču Ljubljane. Prenos celotnega dogajanja bo potekal še na treh citylightih na Slovenski cesti in na spletni straniPivovarne Union. Ob vsakem prenosu v živo bodo mimoidoče in tiste, ki bodo skupine podpirali, čakala posebna presenečenja, zato se vam zagotovo splača priti mimo ali oddati glas podpore na spletu. Bandi bodo veseli tudi všečkov in deljenja svojih nastopov na družbenih omrežjih.

Skupina Mama Rekla

Zaključek akcije bo zmagovalno skupino postavil v živo pred vso Slovenijo v prvem oglasu z živo glasbo, in sicer 5. 7. 2016 ob 19.40 na POP TV. Z neposrednim prenosom iz Pivnice Union, kjer pričakujemo veliko spodbujajočih obiskovalcev, se bo skupina vklopila v oglasni blok in v živo odigrala glasbo za oglas "Kralj Matjaž" Pivovarne Union.
union.si/vzivo

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča