Glasbene novosti tega tedna (2016)

Tina Lagler 14.06.2016
Needtobreathe

The Temper Trap - Fall Together

S tretjim studijskim albumom se zdaj lahko pohvalijo The Temper Trap, ki so 10. junija letos izdali plošček z naslovom Thick as Thieves. Izid so pospremili z videospotom za skladbo Fall Together, ki so ga v Grčiji posneli pod režijsko taktirko režiserja Krisa Moyesa.

The Avalanches - Frankie Sinatra

16 let je minilo, odkar so The Avalanches izdali legendarni hit Frontier Psychiatrist, ki je avstralsko zasedbo izstrelil med zvezde. Čeprav smo morali počakati kar nekaj časa, pa je tu tudi njihov novi singel Frankie Sinatra, pri katerem sta s svojimi vokali sodelovala Danny Brown in MF Doom.

Needtobreathe - Happiness

Pred prihodom novega albuma H A R D L O V E, ki bo na prodajne police prišel 15. julija letos, je ameriška zasedba Needtobreathe oboževalce razveselila z videospotom za komad Happiness. Posneli so ga na ulicah nočnega Los Angelesa, režiral pa ga je Nobel Jones, sicer znan po videospotih za skladbe Taylor Swift, One Republic, Keitha Urbana in drugih.

Goo Goo Dolls - So Alive

Potem ko so pred kratkim obeležili svojo 30. obletnico delovanja, so newyorški rockerji Goo Goo Dolls sklenili, da še niso za v staro šaro. 6. maja letos so izdali novi album Boxes, singel So Alive pa pospremili tudi z videospotom, ki ga je režiral Todd Bellanca.

Justin Bieber - Company

Justin Bieber je svoje oboževalce posladkal z novim videospotom za skladbo Company. Režijo je znova zaupal svojemu dolgoletnemu fotografu in filmarju Roryju Kramerju, ki se je odločil, da v spot med drugim združi serijo posnetkov s turneje Purpose World Tour in posnetke, ki so med snemanjem skladbe nastali v studiu.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča