V Europark prihaja Luka Basi

Helena Peterlin 08.09.2023
na-glasbeni-oder-bo-stopil-priljubljeni-pevec-luka-basi-fotoneo-visuals.jpeg

Dalmatinski melos na koncertu Luke Basija

Danes ob 17. uri v Europark prihaja priljubljeni Luka Basi, ki bo na osrednjem prireditvenem prostoru pričaral vzdušje Jadrana. Ne zamudite dalmatinsko obarvane zabave z nepozabnimi hiti in se ogrejte ob spominih na poletje.

V soboto zabava v družbi Čukov in Ribiča Pepeja

Jutri od 11. ure dalje bodo otroke v Europarku zabavali Čuki in Ribič Pepe. Najmlajši bodo med 10. in 13. uro na delavnici lahko izdelali rojstnodnevne okraske, kot so očala, klobučki, brki in drugi rekviziti za nepozabno fotografiranje. Otroci bodo lahko obiskali tudi kotiček za poslikavo obraza. Kot se za rojstni dan spodobi, so slaščičarji Tete Fride pripravili torto velikanko, s katero se boste lahko posladkali v soboto. 

otroke bodo zabavali čuki in ribič pepe fotomarko delbello ocepekOtroke bodo zabavali Čuki in Ribič Pepe. (foto: Marko Delbello Ocepek)

Po bogato nagrado v mariborski Europark

V sklopu praznovanja 23. rojstnega dne so v Europarku pripravili nagradno igro, v kateri lahko osvojite darilne bone Desetak v skupni vrednosti 2.300 evrov. Kako lahko sodelujete? Obiščite Europark in na nakupovalnih ulicah poiščete plakat s QR kodo, ki jo odčitate in počakate na veselo novico. Ne zamudite priložnosti za lepo nagrado! 

ne zamudite europarkovega rojstnodnevnega praznovanja fotoav studio

Več informacij o rojstnodnevnem dogajanju najdete na Europarkovi spletni strani in družbenih omrežjih.

Izbor urednika