Svetovne destinacije z najbolj pestrim nočnim življenjem

Teja Korošec 16.03.2018
Foto: Pexels

Dublin, Irska

Foto: Pixabay

Soseska okoli legendarnega puba The Temple v Dublinu je znana po svojem pestrem nočnem dogajanju in široki ponudbi piv. Vanjo se skoraj vsak dan v tednu zgrinjajo zabave željni domačini in turisti.

San Juan, Puerto Rico

Na ulici San Sebastián v mestu San Juan se nahaja vrsta modnih barov in klubov, katerih plesišča se napolnejo vsako noč. Priporočamo preizkus tropske piñe colade. 

Ibiza, Španija

Foto: Welcometoibiza

Ibiza vsako poletje privabi na tisoče žurerjev. Španski otok je znan po koncertih vrhunskih ustvarjalcev elektronske glasbe. Podnevi lahko obiskovalci počivajo na čudovitih plažah in se pripravljajo na naslednjo noro noč. 

Beograd, Srbija

Za nočne zabave na beogradskih splavih le malokdo še ni slišal. Pravzaprav mnogi tujci glavno mesto Srbije obiščejo prav zaradi slovitega nočnega življenja. 

Sao Paulo, Brazilija

Foto: Pexels

Ponudba nočnega dogajanja je v brazilskem mestu ogromna in težko se je odločiti kam se odpraviti. V Sau Paulu navdušujejo ritmi sambe in bossa nove ter osvežilne caipirinhe. 

Goa, Indija

Goa je že od 70. let preteklega stoletja poznana kot raj za hipije. V obalnem indijskem mestu lahko vsak najde zabavo zase, saj Goa gosti tako divje množične zabave, kot tudi umirjene koncerte na odmaknjenih kotičkih plaže.

Tel Aviv, Izrael

Foto: Visit Tel Aviv

Tel Aviv je kot žurersko mesto poznan po vsem svetu. Nočna ponudba mesta je izjemno raznovrstna in zajema vse od velikanskih techno klubov pa do bolj alternativnih hipsterskih barov. 

Buenos Aires, Argentina

V Argentini se zabave začnejo zelo pozno, pogosto se ljudje v klube odpravijo šele okoli 3. ure zjutraj. Do takrat Buenos Aires ponuja nešteto živahnih barov, v katerih lahko začutimo avtentičen utrip mesta. Mesto je znano tudi po kvalitetni ponudbi žive glasbe. 

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča