Sodobne lokalne specialitete z nebeškim razgledom

Anja Mrevlje 10.06.2016
Sodobna interpretacija lokalnih okusov z nebeškim razgledom

V poznem popoldnevu so na odprti terasi hotela Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana ustvarili intimni ambient z difuzijo pristne lokalne kulture in modernih trendov. Avtentične okuse so pod taktirko slovenskega kulinaričnega mojstra Janeza Šetine ustvarjali neposredno pred očmi zbranih gostov. Osrednji navdih za pripravljene specialitete je izhajal iz sodobnega koncepta 'street food' in odražal pristno slovensko noto v moderni izvedbi, saj so vanje vključili raznovrstne elemente – vse od kranjske klobase, gurmanskih hamburgerjev do sladkih poslastic in številnih drugih mojstrovin.

Ob dobri družbi in glasbenem ritmu so se tako zbrani gostje prepustili izvrstnemu okusu vin iz ekskluzivne slovenske vinske kleti Kobal, širokemu naboru specialnih piv Pivovarne Laško in Union, sadnih mešanic z žlahtno pijačo J&B izpod spretnih rok prvaka v mešanju koktajlov Stojana Križmana in osvežilnih napitkov. Zanimive kombinacije hrane in pijače so še dodatno popestrili privlačni detajli kot so lesene kravate Denisa Dolšaka, mojstra lesenih izdelkov, ki so krasile uniformo natakarjev, žongliranje in umetnost bruhanja ognja, medtem ko je okoliški razgled iz terase hotela Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana prestolnico razkril v novi luči.

Fotogalerija

Sodobna interpretacija lokalnih okusov z nebeškim razgledom Sodobna interpretacija lokalnih okusov z nebeškim razgledom Sodobna interpretacija lokalnih okusov z nebeškim razgledom Sodobna interpretacija lokalnih okusov z nebeškim razgledom Sodobna interpretacija lokalnih okusov z nebeškim razgledom Sodobna interpretacija lokalnih okusov z nebeškim razgledom

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča