Skoči v pomlad s Qlandio

CITYLIFE 01.04.2019
Skoči v pomlad s Qlandio

Na 21 tematskih dogodkih boste lahko okusili svežino pomladi, se v družbi znanih slovenskih influencerk poigrali s trendi novih modnih kolekcij za pomlad in poletje 2019 ter bili deležni številnih presenečenj. Za najmlajše obiskovalce pa so pripravili prav posebno zabavo s čarovnikom in maskoto Qlaro. Pomlad je v Qlandii razigrana, prinaša pa tudi več kot 5.000 evrov nagrad!

Slastni pomladni "zmešančki" za vse 

Sladokusci boste navdušeni nad prijetnim zdravim sladkanjem s pomladno svežimi smutiji, ki vam jih bosta v Qlandii pripravljali prikupni slovenski kulinarični blogerki Ana Žontar iz bloga Anina kuhinja ter Urška Fartelj iz 220 stopinj poševno. Poskusite pomladne mojstrovine v kozarcu ter pokramljajte z blogerkama o skrivnostih, ki naredijo smuti zares božanski.

Odkrijte modne trike slovenskih Instagram ikon 

Se sprašujete, kako so znane Instagramerke vedno videti tako brezhibno? Na modnih dogodkih v Qlandii jih boste imeli priložnost vprašati iz prve roke. Tjaša Kokalj Jerala, Alja Perne in Jasna Vale bodo z vami delile največje skrivnosti kombiniranja modnih kosov novih modnih kolekcij, vam predstavile izbrane sloge ter navdušile s svežimi pomladnimi trendi. 

Zaupale so nam tudi, da pripravljajo v Qlandii prav posebno modno presenečenje, vendar smo morali obljubiti, da vam ga ne razkrijemo. Vse, kar vam lahko povemo je, da bodite na modnem dogodku pripravljeni na vse. 

Znane Instagramerke - Tjaša Kokalj Jerala, Alja Perne in Jasna Vale

Čarovnik Jole Cole z zabavo za najmlajše

V prav vsakem Qlandia centru se bo ustavila tudi velika otroška zabava, na kateri se bodo do solz nasmejali tako mali kot veliki. Prihaja namreč čarovnik Jole Cole s polno torbo osupljivih trikov ter celo zakladnico norčij. Le kaj bo tokrat v družbi maskote Qlare ušpičil? Skočite na val zabave, ki vas bo odpeljal v vašo najbližjo Qlandio. V znamenju prebujanja boste otroci skupaj s Qlaro lahko spoznali tudi osnove vrtičkanja in posadili čisto svojo pomladno rožico . 

Zavrtite kolo sreče

Na vseh kulinaričnih dogodkih bo v Qlandii postavljeno tudi veliko nagradno kolo sreče, s katerim si lahko priigrate skupno več kot 5.000 evrovnagrad. Vabljeni v vašo najbližjo Qlandio na dan dogodka za najmljaše, ujemite zlato ribico z vrtenjem kolesa sreče in morda boste med srečneži, ki bodo prejeli naloženo darilno kartico  oz. druge praktične nagrade. 

Spremljajte dogajanje na spletni strani www.qlandia.si ter na Instagramu pod #QLpomlad. Čaka vas še več zanimivosti in sladkorčkov v povezavi s pomladnim dogajanjem v vašem najbližjem Qlandia nakupovalnem centru.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča