Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler
Rita Ora

Rita Ora - Your Song

Rita Ora se po skoraj dveh letih vrača s svežim materialom. Skladba Your Song, ki sta jo napisala Ed Sheeran in Steve Mac in ki jo je Rita pravkar pospremila z videospotom naj bi bila naslovna skladba za njen drugi studijski album, o katerem pa pevka še ostaja nekoliko skrivnostna.

Radiohead - Man Of War

Z novim videospotom prihaja še en dodatni glasbeni bombonček, ki ga bomo slišali na albumu OKNOTOK, in sicer komad Man Of War. Radiohead so album pred nekaj dnevi izdali ob 20. obletnici albuma Ok Computer.

Tyga - Flossin ft. King

Tyga predstavlja svoj novi glasbeni izdelek Flossin, pri ustvarjanju katerega mu je malenkost pomagal tudi njegov sin King. To poletje lahko pričakujemo tudi Tygov novi projekt z naslovom B*tch I'm The Sh*t 2.

HAIM - Want You Back

Poletje je pravi čas tudi za ples na ulicah s sestrami Haim. Este, Danielle in Alana Haim so namreč izdale nov videospot za svoj novi hit Want You Back, v katerem so poskrbele za brezskrben poletni 'groove'. Want You Back je sicer druga izdaja z njihovega prihajajočega albuma Something to Tell You, ki bo izšel 7. julija letos.

Dizzee Rascal - Space

O Dizzeeju Rascalu že lep čas nismo slišali nič novega, tudi albuma ni izdal že več kot štiri leta, pa vendarle se v Londonu bazirani MC na sceno vrača z novim singlom Space in hkrati napovedujejo prihajajoči šesti studijski album z naslovom Raskit.

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

Dobrodelni burgerji - na burger za dober namen

Burgerljubci, pozor! 28. avgusta se na osmih lokacijah pri petih ponudnikih sočnih burgerjev začenja akcija za dober namen - Dobrodelni burgerji. Od vsakega nakupa enega izmed petih novih burgerjev, ki jih pripravljajo ponudniki, bomo namreč 1 evro prispevali za dober namen eni od izbranih nevladnih organizacij. Več

H&M z novo znamko COS v Ljubljani

Najlepša modna hiša v Ljubljani, Galrija Emporium, je postala bogatejša za novo trgovino COS, ki deluje pod okriljem švedskega tekstilnega velikana H&M. Več

Pantone - barvni trendi za leto 2018

Medtem ko letos med barvnimi trendi po Pantonu kraljuje zelena barva, se številni že pripravljajo na trende, ki jih prinaša leto 2018. V domove prihajajo intenzivne, igrive, zelenjavne pa tudi tehnološke barve, barvni lestvici pa se bo pridružil nov vijolični barvni odtenek v čast preminuli legend - Princeu. Več