Glasbene novosti tega tedna (2017)

Tina Lagler 30.01.2017
Zayn

Zayn Taylor Swift - I Don’t Wanna Live Forever

Taylor Swift in Zayn Malik sta moči združila za namene filmske uspešnice Petdeset odtenkov teme in tako ustvarila singel I Don’t Wanna Live Forever, ki sta mu dodala še videospot. Skladbo bomo sicer našli na albumu uradne filmske glasbe, ki bo na voljo po premieri filma, 9. oziroma 10. februarja 2017.

Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb

Kraljica rapa Missy Elliott se vrača z novim singlom I’m Better, pri katerem je sodeloval tudi angleški elektronski tandem Lamb. To je prvi singel, ki ga je Missy izdala po komadu WTF (Where They From) leta 2015, ki ga je sicer napisala in posnela s Pharrellom Williamsom. 

Jamiroquai - Automaton

Na glasbeno sceno se z novim singlom, albumom in turnejo po Otoku vrača tudi Jamiroquai. Njegov osmi studijski album Automaton bo na prodajne police prišel 31. marca letos, da pa ga bomo lažje dočakali je tu njegov prvi singel Automaton, ki se mu je seveda pridružil tudi futuristični videospot.

Lily Allen - Going To A Town

Lily Allen je posnela skladbo Going To A Town, ki v originalu pripada Rufusu Wainwrightu, poskrbela pa je tudi za videospot v črno-beli različici, v katerem spremljamo Lily na enem od preteklih protestov. 

Ed Sheeran - Castle On The Hill

Ed Sheeran se v novem singlu Castle on the Hill in tudi videospotu spominja svojih najstniških let. Singel je Sheeran izdal skupaj s singlom Shape of You, oba pa bomo našli na njegovem prihajajočem tretjem studijskem albumu Divide, ki bo izšel 31. marca letos.

Izbor urednika