Glasbene novosti tega tedna (2016)

Tina Lagler 19.12.2016
Lady Gaga

Metronomy - Hang Me Out To Dry

Nostalgičen ambient 80 let prejšnjega stoletja preveva nov videospot za skladbo Hang Me Out to Dry, ki so jo Metronomy ustvarili z glasbenico Robyn. Medtem ko lahko v njeni glasbi uživamo na lani izdanem mini albumu Love Is Free, se lahko sveže glasbe zasedbe Metronomy nadejamo ob njihovem julija letos izdanem albumu Summer 08.

Chris Brown - Party ft. Gucci Mane, Usher

Chris Brown, ki trenutno dela na svojem osmem solo studijskem albumu Heartbreak On A Full Moon, se je odločil, da izda komad Party, ki ga je ustvaril z Usherjem in Guccijem Maneom. Kot nalašč bo primeren za novoletno žurko. "Paaaaarty!"

Lady Gaga - Million Reasons

Potem ko je Lady Gaga s skladbo Million Reasons nastopila v oddaji Saturday Night Live, je zdaj svoje oboževalce pocrkljala še z videospotom. Komad najdemo na njenem petem studijskem albumu Joanne, ki je izšel 21. oktobra letos.

Bastille - Blame

Bastille so po izidu albuma še naprej neverjetno ustvarjalni. Skladba Blame, ki jo najdemo na novem albumu Wild World, je dobila dramatično video preobleko, nad katero bodo navdušeni oboževalci filmov Boter in Ameriška zgodovina X. Videospot je režiral Elliot Sellers, ki je že ustvaril odlična dela za zasedbe, kot so Imagine Dragons, Crystal Fighters in Mike Posner.

Maggie Rogers - Dog Years

Ena izmed letošnjih najbolj obetajočih novih glasbenih izvajalk Maggie Rogers je znova združila moči z režiserko Zio Anger in posnela videospot za svoj novi singel Dog Years ter napovedala izid svojega EP prvenca Now That The Light Is Fading – pričakujemo ga lahko februarja prihodnje leto.


Izbor urednika