Glasbene novosti tega tedna (2016)

Tina Lagler 05.12.2016
Beyonce

Simple Plan - Perfectly Perfect

Simple Plan poznamo po baladah, zato ni prav nič čudno, da je pred 13 leti njihov singel Perfect postal pravi hit. Štiri albume pozneje je tu nov komad Perfectly Perfect, ki je dobil črno-belo video podobo. Najdemo ga na njihovem petem studijskem albumu Taking One For The Team, ki je izšel februarja letos.

The Rolling Stones - Ride 'Em On Down

The Rolling Stones nadaljujejo s promocijo albuma Blue & Lonesome, na katerem najdemo komad Ride ‘Em On Down. V videospotu z nostalgičnim pridihom je zaigrala Kristen Stewart, režiral pa ga je Francois Rousselet. Omenjeni album je navdahnjen z bluesom, saj, kot je v enem od intervjujev povedal Keith Richards, je bil to album, ki so ga Rolling Stonesi morali posneti, vendar niso nikoli načrtovali, da ga bodo. "Kar zgodilo se je," je povedal Richards.

Beyoncé - All Night

Beyoncé je postregla z novim videospotom za skladbo All Night z njenega vizualno bogatega albuma Lemonade. Nova vizualna poslastica postreže s črno-belim uvodom, ki se spremeni v barvno zakladnico posnetkov pevkinih domačih filmov, vključno z njenim poročnim dnem in trenutki, ki jih preživi z družino.

Biffy Clyro - Re-arrange

Škotska zasedba Biffy Clyro predstavlja nekoliko bolj intimen videospot za skladbo Re-Arrange, ki jo najdemo na njihovem sedmem studijskem albumu Ellipsis.

Justice – Fire

Francoski elektronski tandem Justice se je s Susan Sarandon zapeljal skozi puščavo in posnel videospot za komad Fire, ki ga je režiral Pascal Teixeira. Fire je sicer eden izmed desetih skladb, ki jih najdemo na njunem tretjem studijskem albumu Woman, ki je izšel 18. novembra letos.


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča