Glasbene novosti tega tedna (2016)

Tina Lagler 25.07.2016
Glasbene novosti tega tedna (2016)

Avicii - Feeling Good

Švedski producent in DJ Avicii predstavlja svoje zadnje delo, tokrat videospot izza odra oziroma popotovanje njegovega lanskoletnega hita Feeling Good. Čeprav je že lani reinterpretiral klasiko Nine Simone in jo predelal v naleketren hit, namenjen njegovim plesa željnim oboževalcem, ga bomo brez dvoma slišali na njegovih zadnjih nastopih, saj je Avicii naznanil, da se bo poslovil s svetovnih odrov.


ASTR - Get So High

ASTR, tandem, ki živi in dela v New Yorku, se je na tečaju joge srečal pred tremi leti in hitro spoznal, da ga povezuje ljubezen do glasbe. Pa tudi do grozljivk. Novi videospot so namreč navdihnile prav te. Get So High je obenem še korak bližje dolgometražcu, katerega izid ASTR napovedujeta konec tega leta.

Megadeth - Post American World

Enostaven videospot spremlja novi singel Post American World zasedbe Megadeth. Le-ta sicer odzvanja tudi z novega albuma Dystopia, ki so ga Megadeth izdali januarja letos.

Dierks Bentley ft. Elle King - Different For Girls

Dierks Bentley se je s skladbo Different for Girls nekoliko odmaknil od prejšnjega singla Somewhere on a Beach. Tako slednjega kot novega, pri katerem je sodelovala Elle King in ki je dobil tudi video spremljavo, najdemo na njegovem novem albumu Black, ki ga družijo zgodbe o razmerjih.

Phantogram - You Don’t Get Me High Anymore

Ameriški tandem Phantogram, od katerega lahko 16. septembra letos pričakujemo novi album Three, je postregel z videospotom za novi singel You Don’t Get Me High Anymore.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča