Glasbene novosti tega tedna (2016)

Anja Mrevlje 12.04.2016
David Bowie

David Bowie – I Can’t Give Everything Away

Umetnik Jonathan Barnbrook, ki se je podpisal pod vizualno podobo zadnjega ploščka Davida Bowieja z naslovom Blackstar, je ob izidu videospota za skladbo I Can’t Give Everything Away, ki ga je tudi režiral, za Rolling Stone pojasnil, da gre za zelo preprost video, katerega namen je bil pozitiva. “Nanj gledam kot na počastitev Davida,” je dejal Barnbrook.

Will.I.Am – Boys & Girls ft. Pia Mia

Will.I.Am, ki je pri novem glasbenem izdelku sodeloval s Pio Mio, je postregel s prvim komadom s prihajajočega studijskega albuma, ki ga lahko pričakujemo konec tega leta. Ob prihodu nove skladbe z naslovom Boys & Girls pa je Will potrdil tudi govorice, da naj bi se Black Eyed Peas znova združili na glasbenih odrih, nemara celo v studiu.

Benny Benassi & Chris Brown – Paradise

Uspešno sta moči po štirih letih znova združila italijanski veteran plesne glasbe Benny Benassi in r’n’b zvezdnik Chris Brown ter ustvarila pravi poletni hit Paradise, ki je že izšel pri založbi Ultra Records.

Adam Levine – Go Now

Adam Levine je ekskluzivno za novi film Sing Street napisal in ustvaril svežo skladbo z naslovom Go Now. Zgodba, ki jo v flmu gledamo skozi oči 14-letnega Conorja je postavljena v 80. leta prejšnjega stoletja v Dublin. Conor želi osvojiti Raphino, zato ji predlaga, da nastopa v videospotih njegovega benda.

Charles Bradley – Ain’t It A Sin

67-letni soul pevec Charles Bradley je tokratni izbor glasbenih novosti popestril z novim singlom Ain’t It A Sin, ki ga najdemo na njegovem albumu Changes. Video podobo zanj je ustvaril režiser Poull Brien.Izbor urednika