Animirani film Moj mali poni osvojil velika platna

CITYLIFE 18.10.2017
Predpremiera filma filma Moj mali poni

Le malo risanih likov zbuja toliko ljubezni in privrženosti kot pisani konjički iz risane serije Moj mali poni (My Little Pony), ki so naposled prišli tudi na slovenska velika platna. 

V ljubljanskem Koloseju so se namreč zbrali tisti starejši in tisti malo mlajši ljubitelji legendarne risane TV serije, ki je tokrat zaživela v obliki celovečerne risanke. Dogodka se je med številnimi obiskovalci udeležil Aleksander Bedenik, slovenski predstavnik podjetja Hasbro, ki ustvarja tudi igrače Moj mali poni, med občinstvom pa je bilo opaziti tudi Tjašo Železnik, ki je na predpremiero prišla s hčerko, ter didžeja Mikea Valeja in Sylvaina z družinama. 

Celovečerni film Moj mali poni je v sinhronizirani različici v kinematografih po Sloveniji na sporedu od 12. oktobra 2017.
kolosej.si

Galerija:

Fotogalerija

Predpremiera filma filma Moj mali poni Predpremiera filma filma Moj mali poni Predpremiera filma filma Moj mali poni Predpremiera filma filma Moj mali poni Predpremiera filma filma Moj mali poni Predpremiera filma filma Moj mali poni

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča