5 let Helen Doron v Sloveniji proslavili s Tinkaro Kovač

Anja Mrevlje 26.09.2016
Helen Doron

Pridružila se jim je Tinkara Kovač, ki je otroke razveselila s prav posebnim venčkom otroških pesmi iz Helen Doron repertoarja. Starše je dodatno navdušila s skladbo Round & Round v slovensko-angleški kombinaciji, s čimer je še bolj poudarila lepoto, ki jo prinaša moč prepletanja več jezikov. Otroci so se na delavnicah v angleškem jeziku zabavali s svojimi priljubljenimi junaki, sladkali s torto velikanko ter se razveselili Helen Doron nagrad in poučnih pozornosti. 

Center Helen Doron English Ljubljana so minulo soboto preplavila čustva. Otroci so uživali v jesensko obarvanih ustvarjalnih delavnicah, spoznavali tehnologijo obogatene resničnosti v digitalnem kotičku in se udeležili učnih aktivnosti v sklopu predstavitev posameznih Helen Doron programov. Istočasno so se starši zabavali ob spremljevalnem programu, kjer so z bučnim aplavzom sprva pozdravili uspehe Helen Doron English v Sloveniji, kmalu zatem pa na oder priklicali še Tinkaro Kovač, glasbenico in ambasadorko Helen Doron English v Sloveniji.
helendoron.si

Utrip odprtja novega učnega centra si oglejte v galeriji:

Fotogalerija

Foto: Sara Nunič Klun Foto: Sara Nunič Klun Foto: Sara Nunič Klun Foto: Sara Nunič Klun Foto: Sara Nunič Klun Foto: Sara Nunič Klun

Izbor urednika