Citycenter Celje ima najsodobnejšo garažno hišo na celjskem

CITYLIFE 23.09.2016
Citycenter Celje

Največjo garažno hišo na celjskem odlikuje tehnološko podprt parkirni sistem, ki omogoča enostavnejše in bolj učinkovito parkiranje, promet v parkirni hiši s kar 1600 brezplačnimi parkirnimi mesti pa je bolj tekoč in varen. Glavni namen posega v garažno hišo je bil ustvariti kar se da učinkovito in varno uporabo parkirne hiše. Za dosego tega so v celoti spremenili prometni tok, ki je sedaj enosmeren in zagotavlja učinkovito prometno pretočnost. Uvoz v garažno hišo je sedaj mogoč samo na vzhodnem delu, izvoza pa sta dva - na jugu in vzhodu.

Novost je namestitev sistema najsodobnejše svetlobne signalizacije nad parkirnimi mesti, ki uporabnika seznanja o zasedenosti posameznih parkirnih prostorov. Posebej so označili cone za pešce in prostore za družine z otroki, kar obiskovalcem z dodatno osvetlitvijo zagotavlja še večjo varnost. Do konca leta bo posodobitve deležna tudi obstoječa polnilna postaja za električna vozila.
city-center.si

Fotogalerija

Citycenter Celje Citycenter Celje Citycenter Celje Citycenter Celje Citycenter Celje Citycenter Celje Citycenter Celje Citycenter Celje

Izbor urednika