Po darila v Galerijo D'94

CITYLIFE 03.12.2019
Svečniki Lunar oblikovalke Lare Bohinc.

Približuje se božič, kar pomeni, da že mrzlično razmišljamo, kaj bomo podarili našim najdražjim. V primeru, da nimamo idej, se lahko oglasimo v Galeriji D'94, kjer bomo našli pestro ponudbo daril številnih slovenskih oblikovalcev, kot sta Lara Bohinc in Oskar Kogoj, vmes pa tudi nekaj svetovno znanih, kot je npr. Karl Lagerfeld ali Rony Plesl

Njihova galerija, ki se nahaja v Narodnem domu v Celju (in na spletni strani), je prava paša za oči in zakladnica idej. Poleg tega nam njihovi izkušeni zaposleni svetujejo, personalizirajo vsako darilo in mu dodajo osebno noto z graviranim posvetilom ali kombinacijo, ki bo obdarovancu pisana na kožo.

V njihovi ponudbi najdemo darilni komplet z vrčkom zelenega zlata, ki so mu dodali temno pivo in slano čokolado. Nenavadna kombinacija, ki jo je samo za njih ustvaril Oskar Kogoj, bo navdušila ljubtelje piva in oblikovanja. Ob prihajajočih praznikih nam bodo prav prišli kozarci Cesarice Barbare, če želimo tujcem približati Slovenijo pa jim podarimo ročno poslikano bučko Biseri Sovenike, ki zajema vse glavne znamenitosti naše dežele in je odlično darilo za vse naše prijatelje, sorodnike in poslovne partnerje. V prazničnem božiču so priljubljene tudi sveče, ki jih lahko postavimo v svečnike Lunar, delo oblikovalke Lara Bohinc. 

Njihova darila so skratka namenjena vsem ljubiteljem umetnosti in oblikovanja, zato bomo kakšno darilo lahko podarili tudi sebi. V galeriji si lahko ogledate njihove izdelke in izberete svojega najljubšega.

Več na: d94.si

Fotogalerija

Kozarci Karl Lagerfeld. Vaza Alfredo. Vrč Bernadotte. Skodelice Cesarica Barbara. Skodelice Cesarica Barbara. Svečniki Lare Bohinc. Novoletna lučka Biseri Slovenije. Novoletna lučka Biseri Slovenije. Vrček GC. Svečniki Lara Bohinc. Metropol penina. Knjižni zaznamovalec. Vrč za vodo. Vrček Zelenea zlata, Oskar Kogoj. Vrček Zelenea zlata, Oskar Kogoj. Vrček Zelenea zlata, Oskar Kogoj. Vaza Pomme. Kozarci za penino cesarice Barbare. Kelihi Cesarica Barbara. Kozarci Rony Plesl. DARILNI KOMPLET VRČEK ZELENEGA ZLATA S PIVOM IN ČOKOLADO. DARILNI KOMPLET PENINA EMPRESS BARBARA S ČOKOLADO. Darilna embalaža.

Izbor urednika