Emporia doma

Emporia doma - nova trgovina z dodatki za dom v centru Ljubljane

CITYLIFE 15.11.2019

Emporia doma je nova trgovina z dodatki za dom v centru Ljubljane, ki ponuja luksuzne in brezčasne izdelke za dom ter bolj trendovske za naše moderne sezonske razvade. Trgovina je svoj kotiček v mestu našla tik ob Cvetličarni Emporia s katero je lastnik Tomaž Smrtnik hkrati proslavil še obletnico cvetličarne, ki obiskovalce s svojimi očarljivimi cvetlični aranžmaji navdušuje že polnih 20 let.

Trgovina Emporia doma. (Foto: Peter Irman)

V novi trgovini ponujajo svetovne blagovne znamke, ki promovirajo t.i. "art de vivre", umetnost življenja in bivanja. Tu najdemo fino, belo francosko rokodelsko lončevino BOURG-JOLY MALICORNE, ki se ponaša z večstoletno tradicijo s katero so opremili tudi poroko monaškega princa Alberta II. Na policah je veliko trendovskih čajnih mešanic in dišečih sveč rancoskega LADURÉE, katerih slastni makroni in dovršene sladice danes uživajo svetovni sloves.

Skoraj neverjetna mehkoba odej, pregrinjal in blazin EVELYNE PRÉLONGE bo z najfinejšim umetnim krznom v dom prinesla luksuz in visoko eleganco. Tu je še prosojno bel umetniški porcelan belgijske umetnice ROOS VAN DE VELDE, pohištvo, okvirji in luči FLAMANT, vrhunski okrasni cvetlični lonci DOMANI, edinstven porcelan L'OBJET.

Nekaj prodajnih linij je oblikovanih po lastnikovih idejah, npr. unikatni francoski okrasni lonci za rože, ki bodo stanovanju dale pečat ekskluzivnosti.

V trgovini so na voljo tudi lepi darilni ovojni papirji ter najbolj fini satenasti in žametasti trakovi za praznična darila ali celo kot poseben dodatek za oblačila.

Trgovino Emporia doma najdemo na Vegovi ulici 2 v centru Ljubljane.

Fotogalerija

Izbor urednika