Nova dišava za moške

CITYLIFE 25.11.2020
bvlgari

Ogenj. Zemlja. Zrak. Človek živi in diha v sozvočju z naravnimi elementi, ki ga obdajajo. Bvlgari Man Glacial Essence navdihuje najbolj neoprijemljiva, a prevladujoča od vseh prvin, označuje novo poglavje sage Bvlgari Man dišav.

Ogenj, ki predstavlja poreklo človeka, njegovih pradavnih korenin in skoraj mitsko bitje, sprošča svojo transformativno, sveto in čutno moč z neoorientalsko harmonijo - to je Bvlgari Man In Black.

Les, ki se na Zemlji pojavi v obliki dreves, simbolizira njegovo vez kje živi, tukaj in zdaj, krajem, v katerem se nenehno izziva, se premika iz mestnega življenja in se ponovno poveže z naravo. Igra ravnotežja, ujeta z intenzivnim neo-lesnim podpisom Bvlgari Man Wood Essence.

In končno, za razširitev linije in nadaljevanje predstavitve bistvenih elementov je v to kolekcijo dodan še en, Zrak, ki je vse, vseprisoten in ključnega pomena za samo življenje in preživetje vseh živih bitij. Uravnoteži življenjske cikle in naravo. Zrak je mogoče slišati, zaznati in občutiti. 

Ta prežema duha in poživi telo. Ko vsak element daje pot čutom in čustvom, zrak ponuja edinstveno senzorično doživetje. Je priložnost za spremembe in neskončne možnosti. To je priložnost, da vdahnete življenje in ga zaživite do konca.

Bvlgari se povzpne na enega najvišjih vrhov na svetu, da zajame svež, najčistejši, povsem preplavajoč dih svežega zraka - tisti, ki nas navdihuje za dosego več. Prodorni veter sprememb, ki je ustekleničen v Bvlgari Man Glacial Essence.

Sveža lesna dišava: Sestavine: brine, ingver, geranija, sandalovina, iris, artemizija, cedra, mošus.

Izbor urednika