Celine v svoji prvi kolekciji parfumov predstavlja 11 unikatnih vonjav

Klavdija Rupar 06.11.2019
Celine parfumi

Francoska modna hiša Celine je izdelavo modnih kosov razširila še v izdelavo svojih prvih parfumov. Kolekcija Haute Parumerie, ki vsebuje 11 različnih vonjev, oblikoval pa jo je kreativni direktor Hedi Slimane, je bila predstavljena v ponedeljek. Devet vonjev je že na voljo, dva pa bosta na voljo od leta 2020 naprej. Osem parfumov je primernih bolj za čez dan, trije pa so kot nalašč za dolge romantične večere. 

Vsi parfumi nosijo tudi prav posebno zgodbo in imena, za katera so inspiracijo dobili v Slimanovih dnevnikih, v katere je zapisoval svoje spomine. Parfumi za čez dan so Parade, Saint-Germain-Des-Prés, Dans Paris, Cologne Française, La Peau Neue, Bois Dormant, Rimbaud in Eau De Californie, bolj primerni za zvečer pa Black Tie, Reptile in Nightclubbing. Vsak vonj je drzen in unikaten. 

Vonji so primerni tako za moške in ženske kar pomeni, da so nevtralni. Parfumi so na voljo na spletni strani Celine in v butiku na Madison Avenue 650, ob tej priložnosti pa so v Parizu odprli tudi butik posvečen prav tej kolekciji.

Več na: celine.com

Fotogalerija

Celine parfumiCeline parfumiCeline parfumiCeline parfumiCeline parfumiFoto: CelineFoto: Celine

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča