nordic-mood6

Nordic Mood prinaša veselje barv z novo kolekcijo dodatkov za dom

Helena Peterlin 11.07.2023

JYSK vsako poletje predstavlja svoje Nordic Mood novosti, barvito kolekcijo dekoracij, ki prinaša veselje in optimizem v vsak ambient.

nordic mood4

Moderno oblikovana vaza iz stekla v modro-roza odtenkih, umetna rastlina aloe vera z rdečkastimi cvetovi in svetla okrasna blazina z izvezenim travniškim cvetjem so veseli detajli, ki v naš dom prinašajo poletje.

Živahen in igriv občutek izžareva nova kolekcija Nordic Mood, ki je zdaj na voljo v trgovinah JYSK in v spletni trgovini JYSK.si. Barvna paleta je osredotočena na modro, roza, mint, peščeno in rumeno. Te tople barve zaznamujejo poletje, ki ga vsi tako obožujemo, in ustvarjajo občutek prijetnega doma. V kombinaciji z odtenki bele in sive ter naravnimi materiali, ponuja kolekcija uravnotežen in prijeten ambient.

nordic mood8

Kot rezultat igre nepravilnih oblik in mehkih linij so nastali dizajnerski izdelki, kot je vaza TORMUND, ki se odlično obnese kot samostojna dekoracija, pa tudi ko je okrašena s cvetjem. Črte pa svečniku MARK dodajo kanček igrivosti in ustvarjajo lep kontrast v kombinaciji z modro barvo sveč BALDUR.

nordic mood7nordic mood3

Črtasta retro blazina, nekaj suhih cvetlic in ročno izdelane keramične skodelice v pastelnih barvah so dovolj za tisti znani občutek ugodja ob pogledu na dobro ohlajeno dnevno sobo.

Naravni materiali, kot sta mangov les in protje, igrajo vlogo v številnih novih izdelkih, kot je praktična in estetsko zanimiva okrasna košara FRITLEV. Umetno, suho cvetje RALF, ki je na voljo v dveh barvah, lepo posnema naravo. Rjavi odtenki na okrasnih blazinah in kaki steklo na vazi ROY asociirajo na zemljo in preprostost, nasprotno pa minimalistično stojalo s prozorno glazuro SIGMUND povzdigne cvetje ali kakšno drugo ljubo dekoracijo v višave.

nordic mood2nordic mood

Izdelki iz nove kolekcije Nordic Mood so v omejeni seriji na voljo v trgovinah JYSK in na JYSK.si.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča