Ideje za dekoracijo sten v domu

Valentina Jarc 18.01.2021
dekoracija sten

Poleg okrasnih blazin, preprog, luči, vaz in ostalega dekorja, za domačnost in stilsko izraznost našega doma poskrbi tudi dekor na stenah. Za dekoracijo sten obstaja kar nekaj načinov, nekateri izmed njih so celo tako preprosti, da nam bodo za realizacijo vzeli samo eno popoldne. Če iščete nove ideje za dekoracijo stene, ne iščite več. Za vašo naslednjo preobrazbo doma smo na enem mestu zbrali nekaj čudovitih dekoriranih sten najlepših na spletu.

Ko gre za ustvarjanje boemskih eklektičnih vibracij, so pletene košare prvo, kar nam pride na misel. Sploščena različica košare je kot nalašč za zapolnitev praznega prostora na steni.
Tkanina je popolna izbira za ljubitelje sodobnega stila in abstraktne umetnosti. Takšna poslikava bo povečala še tako majhen prostor.

Stenska galerijaje odlična ideja za vse, ki radi zbirajo umetnost, prav tako pa lahko tako uokvirimo veliko število srečnih spominov, ki jih je lepo imeti dnevno na očeh. Igrajte se z izbiro različnih velikosti in stilov okvirjev.

Uokvirjene slike in fotografije lahko v prostor postavimo tudi s pomočjo polic. To je odlična ideja za vse, ki radi redno menjajo oziroma prestavljajo razstavljeno memorabilijo.

Dober način za razstavljanje spominov je tudi polica nad kaminom. Če ste srečnik/ca, ki ima v lasti kamin, poskrbite, da bo nad njim vedno kaj zanimivega.

Za topel videz stene v prostoru poskrbijo tudi vedno bolj modni leseni opaži, ki so svoj trenutek živeli v 60-ih in 70-ih letih prejšnjega tisočletja.

Velika ali majhna ogledala bodo prostoru dodala dodatno dimenzijo. Izbirate lahko med enostavnimi minimalističnimi ali bogatimi vintage okvirji.

Na steno v dnevni sobi se lepo podajo tudi očarljivi venci iz posušenega vejevja in cvetja. Izbiro le-tega prilagodite svojemu osebnemu stilu in ustvarite prostor, ki bo popolnoma vaš.Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča