Čudovit butični hotel na Korčuli z najlepšim pogledom na morje

Klavdija Rupar 11.08.2021
263454274.jpeg

Korčula je zagotovo eno najlepših in umirjenih mestec na Jadranu, ki vas bo s svojimi razgledi in uličicami vsekakor navdušila. Z mediteranskim podnebjem, kristalno čistim morjem in ogromno kulturnimi znamenitostmi velja za eno boljših destinacij v Dalmaciji.

Čisto blizu prodnate plaže najdete čudovit butični hotel Tara's Lodge, ki predstavlja krasen oddih na tem otoku. Do centra mesta Korčule je le nekaj minut vožnje, kjer so vam na voljo trgovine, gostilnice in kavarne. Poleg hotela najdete tudi restavracijo Mimi's Bistro, v kateri se preteženo pripravlja meditranska hrana.

Brezčasen in eleganten interier ima 17 sob, vsaka pa ima svojo teraso ali balkon z visokimi steklenimi okni, ki odpirajo razgled na zelene vrtove in čudovite razglede na morje. Spodaj je za goste na voljo tudi bazen, nekaj stopnic stran pa Jadransko morje. Vsaka soba je opremljena z vsem, kar potrebuje moderen popotnik, vse pa poskrbijo tudi za miren spanec. 

Restavracija Mimi's Bistro pa bo poskrbela za sproščene vibracije in vas navdušila z okusno hrano, ki privablja obiskovalce s celotnega otoka.

Mimi's Beach House

Če želite zasebnost pa lahko v okviru Tara's Lodge najamete tudi hišo Mimi's Beach House, ki jo najdete v vasici Orebič, z razgledom na dalamtinsko obalo. Zgrajena je v tradicionalnem dalmatinskem slogu, notri pa najdete renovirane kopalnice in krasno pohištvo. Na voljo so tri dvojne spalnice, celotna hiša sprejme šest oseb. Vsaka spalnica ima tudi kopalnico, v hiši pa najdete še odprto kuhinjo in dnevno sobo, od koder vodijo vrata na 45 m2 veliko teraso. V bližini je kar nekaj restavracij in kavarn, morje pa le streljaj stran.


Fotogalerija

Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com Foto: booking.com

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča