Najbolj znani brivci v Sloveniji

Lana Bauman 18.11.2018
Foto: BARBER SHOP OLAF

Kljub temu, da brivci danes več nimajo tako pomembne vloge, so še zmeraj priljubljeni. Biti brivec je prava umetnost, zato je dandanes težje najti kvalitetnega, unikatnega, profesionalnega brivca - v Sloveniji je takšnih le nekaj.

Da bo vaše iskanje lažje, smo izbrali nekaj najbolj znanih pri nas.

LJUBLJANA: LJUBLJANSKI BRIVEC - MIČ STYLING

V centru Ljubljane se lahko prepustite šestim izkušenim brivskim rokam, ki bodo poskrbele za urejen videz. Poleg brivskih storitev prirejajo dogodke in nagradne igre, s katerimi brivstvo želijo približati ljudem. ljubljanskibrivec.si

Foto: LJUBLJANSKI BRIVEC - MIC STYLING

MARIBOR: BARBER SHOP OLAF

Olaf izhaja iz brivske družinske. Kot otrok je veliko časa preživel v salonu, kjer se je priučil brivskih spretnosti. Sedaj je v poslu že 25 let. Pri Olafu lahko izbirate med modernimi frizurami ali se odločite za klasični starejši stil. Po britju vam brado tudi neguje.
facebook.com/pg/BrivnicaMaribor

Foto: BARBER SHOP OLAF


NOVO MESTO: SCHUMAR- BARBERROOM BY EDIS

Ustanovitelj barber shopa Edis Osmanović se je brivskega znanja priučil v Londonu. Poleg brivstva vodi svojo trgovino, kjer vsak brivec najde kaj zase. Ker želi brivsko zgodbo razširiti, Edis ustvarja brivsko akademijo. narocanje.schumar.com

Foto: SCHUMAR- BARBERROOM BY EDIS

IZOLA: IL BARBIERE

Izolska brivnica, ki želi ohraniti tradicijo. Tam bodo poskrbeli za vašo pričesko in brado, ki vam ju oblikujejo v fade ali line, lahko kar kombinacijo obojega.
facebook.com/barbiere17

Foto: Il Barbiere


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča