Samsung navdušuje s serijo Galaxy S21

CITYLIFE 26.04.2021
04galaxys21pluslifestylecut

Vrhunske inovacije v izjemnem dizajnu ... Serija Galaxy S21 pametnih telefonov ima nov, drzen slog, prefinjen videz in občutek, ki nove pametne telefone ločuje od drugih pametnih telefonov. Prinaša značilno konturno rezano kamero, ki se odlično vključuje v samo elegantno zasnovo telefona.


Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: vrhunska izkušnja s pametnim telefonom, neverjetna v vseh pogledih
Galaxy S21 Ultra 5G nudi najnaprednejši in najinteligentnejši Samsung sistem kamer, najpametnejši zaslon ter najboljše Galaxy zmogljivosti pametnih telefonov doslej. Je izjemen pametni telefon, ki premika meje mogočega in povečuje produktivnost in ustvarjalnost z uporabo S Pen pisala. Novi pametni telefon je zasnovan za uporabnike, ki zahtevajo vrhunsko tehnologijo, saj si želijo ostati povezani z ljudmi in stvarmi, ki so jim najpomembnejše. Na voljo je v dveh edinstvenih barvah za brezčasen videz – fantomsko srebrni in fantomsko črni.

Najboljša Samsung izkušnja s kamero
Galaxy S21 Ultra 5G s sistemom profesionalnih kamer omogoča, da posnamemo osupljive fotografije v studijski kakovosti v različnih osvetlitvah in nastavitvah. Za urejanje videoposnetkov so na voljo nove funkcije, ki temeljijo na umetni inteligenci. Galaxy S21 Ultra 5G nudi glavno kamero s štirimi objektivi (ultra širok, širok in dvojni teleobjektiv). Prvič pri Galaxy pametnem telefonu lahko z vsemi objektivi zajamemo posnetke v ločljivosti 8K. Galaxy S21 Ultra 5G vključuje tudi izboljšani senzor za svetlo noč, ki zagotavlja izjemne posnetke tudi pri šibki svetlobi.


Galaxy SmartTag
Naj nam predmeti, ki jih pogosto izgubljamo, ne uidejo iz rok. Napravo pripnimo na izbrani predmet, npr. denarnico, Galaxy S21 Ultra 5G pa nam ga bo pomagal najti, če ga izgubimo. Pripnimo. Najdimo. Preprosto pametno.


Naj bo vsak dan izjemna izkušnja
Nova serija Galaxy S21 pametnih telefonov nadaljuje tradicijo profesionalnih Samsung kamer z izboljšavami, ki uporabnikom omogočajo zajemanje vrhunskih vsebin. Ne glede na to, ali želimo posneti prvi stik svojega psa z ogledalom ali druženje s prijatelji, z Galaxy S21 5G in S21+ 5G bodo naši posnetki vedno vrhunske kakovosti.


Drzen dizajn
Galaxy S21 5G ima drzno zasnovo s 15,75-centimetrskim zaslonom, Galaxy S21+ 5G pa nudi 17,02-centimetrski razširjeni zaslon in močnejšo baterijo ter je odlična izbira za ljubitelje maratonskega gledanja serij.


S Pen pisalo
Galaxy S21 Ultra 5G bo izkušnjo pametnega telefona povzdignil na popolnoma novo raven in pri uporabnikih spodbudil kreativno izražanje ter produktivnost, saj kot prva naprava kadar koli v seriji S pametnih telefonov nudi izkušnjo S Pen pisala. Od risanja, zapisovanja do urejanja fotografij in podpisovanja dokumentov ...


Vrhunski zvok v vsakem trenutku
Sodobno oblikovane Galaxy Buds Pro brezžične slušalke nudijo brezskrbno povezljivost in izjemno kakovost zvoka z inteligentno tehnologijo aktivnega odpravljanja hrupa.

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika