#OstaniDoma in bodi del prve digitalne konference inOrbit 2020

Pika Zrim 18.03.2020
inorbit

Množico zaskrbljujočih novic o koronavirusu in obvestil o zaprtju večine javnih prostorov bo inOrbit prevetril s svežimi idejami in znanji iz digitalnega sveta. Digitalna oblika konference bo ponudila edinstveno priložnost za spletno udeležbo želenih predavanj v udobju lastnega doma. Vsa predavanja bodo udeležencem za ogled na voljo tudi po konferenci, za nadgrajevanje znanj, izmenjavo nasvetov ter virtualno druženje s predavatelji in drugimi udeleženci pa bo poskrbljeno prek inOrbit Connect, ekskluzivne skupine na LinkedInu.

»Kljub resnim razmeram ne smemo dopustiti, da se življenje ustavi. Tako delovni procesi kot tudi izobraževanja morajo nemoteno potekati naprej tudi v trenutni situaciji. S tem v mislih smo celotno konferenco inOrbit prestavili na splet in jo obogatili z dodatnimi ugodnostmi za udeležence,« je odločitev za izvedbo digitalne konference pojasnil Andraž Štalec, direktor Red Orbita. »Digitalne tehnologije, ki kraljujejo našemu vsakdanu, nam omogočajo, da življenje kljub trenutnim razmeram teče naprej nemoteno. Trenutno obdobje nam ponuja odlično priložnost, da raziščemo in izkoristimo vse prednosti tehnologije  tako na področju prenosa znanja kot pri nadaljnjem razvoju,« še dodaja.

Letošnji program v ospredje postavlja tematike, povezane z rastjo in razvojem podjetja, od sprememb v vedenju potrošnikov, načinov za povečanje obsega poslovanja na digitalnih kanalih, izboljšanja dobičkonosnosti in pospeševanja rasti podjetja, do prilagajanja novostim v digitalnem svetu in izven. Cilj konference inOrbit je, da udeležence opremi z vsem znanjem, potrebnim za okrepitev ekipe, podjetja in strategij, ter jih seznani z najnovejšimi trendi in aktivnostmi, ki so potrebne za rast podjetja.

Pridobite dostop do predavanj vodilnih strokovnjakov na svetu in postanite del mednarodne skupnosti, ne da bi pri tem morali kam odpotovati. Preverite program in predavatelje na www.inorbit.si ter se pridružite digitalnemu vesolju idej, ki ga ustvarja inOrbit 2020.


Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča