5 nepogrešljivih za ples v dežju

Anja Mrevlje 02.05.2016
5 za ples v dežju

Mavrica

Pomlad je znana tudi po muhastem vremenu, ki ga, po dolgi zimi, običajno preživimo na prostem. Zato je pravilna izbira oblačil odločilna za dobro počutje in sproščeno igro. Francoska blagovna znamka Petit Bateau že nekaj let skrbi, da so naši otroci v deževnem in vetrovnem vremenu vedno varno na suhem. Klasičen dežni plašč je brezčasen kos oblačila, ki svoje mesto najde tudi v omari odraslih. Izbira plaščev je mavrična, na voljo pa so v rumeni, temno modri in za deklice v dveh odtenkih rožnate.
liliinroza.si


Skrivalnice

Otroci bodo zagotovo vzljubili čudovito zasnovan šotor španske blagovne znamke Nobodinoz. Igralni šotor spominja na tradicionalne indijanske »teepeeje«. Zatočišče za igranje indijancev in kavbojev, branje knjig ali počitek je tudi prijeten dekorativni element, ki ga lahko postavimo v vsak dnevni prostor ali otroško sobico. Cena: 139,95 evra.
malizakladi.si


Skakanje po lužah

Zakaj se na deževen aprilski dan naravnost zaljubimo v dežne škornje in jih brez pomisleka obujemo tudi svojemu malčku? Legendarna britanska znamka gumijastih škornjev Hunter je nastala v letu 1856, od leta 2005 pa velja za pravo modno uspešnico. Ročno narejeni otroški škornji so iz vulkanizirane gume in sestavljeni iz osemindvajsetih delov, kar zagotavlja odlično prileganje. Škornji so vodoodporni, odsevni trak zadaj in višina pa zagotavljata popolno zaščito in udobje. Cena: 55 evrov.
eu.hunterboots.com


Oblak, ki joka

Najbolj praktična torba, v katero otrok pospravi svoje najljubše stvari, je nahrbtnik. Črn nahrbtnik z motivom deževnega oblaka je narejen iz kakovostnega trpežnega materiala, podložene naramnice pa otroku omogočijo prijetnejši oprijem. Manjši žep na sprednji strani poskrbi, da so najnujnejše stvari vedno pri roki. Idealen za v šolo, vrtec ali popoldanska pohajkovanja po mestu. Cena: 14,95 evra.
alittlelovelycompany.nl


Juhu, dežuje!

Skakanje po lužah s pisanim dežnikom v živahnih barvah, z zanimivo poslikavo in okenčkom naredi sprehod po dežju zares zabaven. Čudoviti svet belgijske blagovne znamke Lilliputiens ponuja inovativne igrače, otroška oblačila in tudi dodatke za deževne dni, brez katerih si ne predstavljamo prihajajočih mesecev, preživetih na prostem. Cena: 20,99 evra.
kakadu.si


Izbor urednika