Acapulco Lounge bar - prenovljeni lokal z novim konceptom v Ljubljani

Klavdija Rupar 25.04.2019
Acapulco Lounge bar

Acapulco Lounge bar je nastal zaradi želje in potrebe po prostoru, kjer se bo vsak počutil prijetno, varno in vrhunsko postreženo. Gre za prostor, v katerem se lahko tudi ob prijetnih zvokih glasbe še vedno pogovori in dogovori s poslovnim partnerjem, prijateljem ali svojimi ljubljenimi. Gre za pravi lounge bar s konceptom.

Acapulco je bil po 28. letih letos obnovljen in ponovno odprt 10. aprila na Vodnikovi ulici v Ljubljani. Dekor in celostna podoba nas popeljeta v okolje mehiške obale Acapulco, vse skupaj pa ima pridih retro stila. Gre za prostor, ki je sproščen in domačen ter nas spominja na nekaj, kar smo že nekoč videli, celoten dizajn pa je delo ARHIMETRICS architects.

Z uporabo luksuznih materialov in barv je prostor primeren tudi za najzahtevnejšega gosta, tudi poslovni sestanki niso nič nenavadnega. Na spletni strani ali preko telefona sprejemajo tudi rezervacije, lahko pa tja odpravimo tudi brez nje.

Fotogalerija

Foto: Acapulco Lounge bar Foto: Acapulco Lounge bar Foto: Acapulco Lounge bar Foto: Acapulco Lounge bar Foto: Acapulco Lounge bar Foto: Acapulco Lounge bar Foto: Acapulco Lounge bar

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča