Obudimo stare običaje s Philips Lumeo

CITYLIFE 10.11.2019
Philips Lumeo

Za mnoge jesen predstavlja še zadnjo priložnost, da načrte in želje tega leta uresničijo, pripeljejo še zadnje projekte do uspešnega zaključka in se pripravijo na nove izzive. Kljub temu naj bo jesen tudi čas za umiritev in počitek, kot nalašč za to pa so stari običaji, ki jih je na svoji čajanki obujala Philips Lumea

Ročna dela so torej odlična rešitev, da odklopimo svoje misli in jih usmerimo v ustvarjanje. 

"Nizanje zank terja svojevrstno zbranost, ki nas posrka vase in osredotoča naše misli. Zavedno ali nezavedno sledenje ritmu ustvarjanja naših rok deluje kot izrazito učinkovita protistresna aktivnost, ki umirja dihanje ter ustvarja občutek varnosti in notranjega miru. Z občudovanjem rezultatov našega dela v obliki uporabnih izdelkov pa kvačkanje dviguje tudi našo samozavest," je pojasnila dr. Čevnik.

V prihajajočem času se bomo mnogi podali na lov za popolnim darilom. Posebna pozornost, ki ji dodamo še osebno noto, je tudi ročno narejen izdelek, ki ga priložimo popolni izbiri letošnjega prazničnega obdarovanja. Philips Lumea bo poskrbela, da bo negovanje telesa enostavno in prijetno tudi v hladnejših mesecih. Odstranjevanje dlak s Philips Lumeo je zelo enostavno, neboleče, predvsem pa hitro, saj za tretma celotnega telesa porabite največ 15 minut. Tako boste imele še več časa za uživanje v ustvarjanju in sproščanju, vaše noge pa vedno bodo pripravljene na vse nenapovedane prednovoletne zabave. Vzemite si čas zase, poskrbite za svoje telo in duha ter s Philips Lumeo uživajte v čarobnih jesenskih dneh.

Naprava IPL za odstranjevanje dlačic Philips Lumeo.

Philips Lumea je naprava IPL za odstranjevanje dlačic, ki je učinkovita, varna in enostavna za uporabo. Uporabljate jo lahko pri naravnih temno blond, rjavih in črnih dlačicah ter pri odtenkih kože od zelo svetle do temno rjave. Philips Lumea, ki zagotavlja 92-odstotno zmanjšanje poraščenosti že po treh tretmajih, je klinično testirana in razvita v sodelovanju z dermatologi za preprosto in učinkovito depilacijo v udobju lastnega doma. 

Štirje pametni nastavki skrbijo za prilagajanje programov za telo, obraz, predel bikini in podpazduhe, brezplačna aplikacija Philips Lumea pa nudi neprekinjeno podporo in prilagojeno pomoč pri tretmajih.

Več na: philips.si

Fotogalerija

Philips Lumeo Philips Lumeo Philips Lumeo Philips Lumeo Philips Lumeo Philips Lumeo Philips Lumeo Philips Lumeo Philips Lumeo Philips Lumeo Philips Lumeo

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča