Brit Floyd se vračajo

Klavdija Rupar
Foto: press

Najboljša Pink Floyd "tribute" zasedba izvaja pesmi z najbolj priljubljenih in najbolj prodajanih albumov zasedbe Pink Floyd The Dark Side of the Moon, Wish You Here, Animals, The WallinThe Division Bell. In še veliko veliko več.

Pink Floyd so prodali več kot 45 milijonov izvodov albuma, ki so ga mnogi ocenili za največji rock album vseh časov, saj predstavlja ambiciozno psihadelično mojstrovino, ki je na novo definirala rock in člane zasedbe uvrstila med nesmrtne.

Brit Floyd tako na vsakem koncertu izvajajo klasične skladbe z albumovThe Dark Side of the Moonskupaj z dragulji s ploščWish You Here Here, Animals, The WallinThe Division Bellin še veliko več.

Brit Floyd je resnično postal fenomen, ki ga imajo za najboljši koncertni Pink Floyd "tribute" šov. Do potankosti so poustvarili veličino in pompoznost zadnje turneje The Division Belliz leta 1994, skupaj z milijonskim svetlobnim parkom, velikimi ekrani, razsvetljavo, laserji, napihljivimi modeli in teatralnostjo. Brit Floyd šov je zares najboljši približek za oboževalce, ki želijo podoživeti veličastnost Pink Floyd v živo.


  • Dogodek traja do 11.11.2018
  • Dvorana Tivoli
  • Celovška cesta 25

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča