NAGRADNA IGRA: Podarjamo slušalke Beats in VIP vstopnici za Kurzschluss

NAGRADNA IGRA: Podarjamo slušalke Beats in VIP vstopnici za Kurzschluss

Veliko srce, izjemna energija ter zvestoba fanov so predznaki kluba Kurzschluss, ki bo v četrtek, 31. maja 2018, in petek, 1. junija 2018, gostil londonsko zasedbo Editors in nizozemskega maestra house glasbe Jorisa Voorna.
Glasbena skupina Editors

Odgovorite na vprašanje in sodelujte v veliki nagradni igri, v kateri bomo izžrebali dva srečneža, ki bosta za nagrado prejela slušalke Beats, dve VIP vstopnici za srečanje z zasedbo Editors ter Jorisom Voornom. Neprecenljivo glasbeno doživetje omogoča Mastercard.


Več o programu na www.kurzschluss.si!

Nagradna igra poteka od 14. 5. 2018 do 23. 5. 2018. Žrebanje bo potekalo dne 24. 5. 2018 ob 9. uri.

Katera sezona pop up festivalskega kluba Kurzschluss se je začela v letošnjem letu?

Osebni podatki

Hvala za sodelovanje. Če boste izžrebani, vas o nagradi obvestimo prek e-maila s katerim ste se prijavili na nagradno igro.
S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s splošnimi pogoji.

Sorodne vsebine

preberi sorodne članke

Izbor urednika

Spletni urednik, Anja Mrevlje, priporoča

IKEA x Stampd - nova minimalistična kolekcija pohištva

Maja v Ikeine trgovine po svetu prihaja nova kolekcija pohištva SPÄNST. Nastala je v sodelovanju s Chrisom Stampom, oblikovalcem priljubljene modne znamke Stampd. Znamko oblačil zaznamuje minimalistični slog, ki se odraža tudi v novi pohištveni kolekciji. Več

Melon & Lime - barvite podloge za jogo

Melon & Lime je nova znamka izdelkov namenjenih aktivnemu sproščanju, za katero stoji mlada slovensko-hrvaška ekipa. Njihov osrednji produkt so barvite in vizualno privlačne podloge za vadbo joge, pilatesa in drugih športnih aktivnosti. Več