Modni topi za nadgradnjo stajlinga s kavbojkami

CITYLIFE 12.01.2021
moda

Vloge v garderobi so zamenjane, outfiti, v katerih so kraljevali opaznejši spodnji deli in enostavne majice ter puloverji so preteklost. Dandanes je pozornost usmerjena na zgornji del telesa, skoraj ni več važno, če spodnjega zakrivajo hlače, trenirka ali pižama. Te spremembe so vzeli v zakup tudi modni oblikovalci, ki nas zadnje čase presenečajo z imenitnimi topi in ostalimi zgornjimi deli. V modi so napihnjeni rokavi, veliki starinski ovratniki (Ganni), stezniki (Y2Y) zanimivi izrezi (Khaite), pleteni brezrokavniki (Prada) in še bi lahko naštevali. V nadaljevanju preverite 10 idej, kako to zimo nadgraditi preprost videz s kavbojkami (ali trenirko) in navduši svoje sodelavce na zaslonu.

Puloverji z izrezanim zadnjim delom so odlična popestritev stajlingov s kavbojkami in boemskimi krili.

Najtanjše mrežaste majice s puli ovratnikom se odlično odrežejo pri slojenju zimskih oblačil. Če izberemo takšno z zanimivim vzorcem ali barvni kombinaciji, bomo vsekakor poskrbele tudi za uau učinek.

Bluze z romantičnimi napihnjenimi rokavi so nadvse damske in bodo elegantno nadgradile videz s kavbojkami.

"Bradigan" je majhen pleten topek, ki ga običajno oblečemo v kombinaciji z ujemajočo pleteno jopico.

Topi z zanimivimi izrezi dokazujejo, da videz ni popoln, če ni ne-popoln. To je najnovejši in nadvse trenden način, ki tudi pozimi dopušča, da pokažemo malo kože. Skombinirajte ga s kavbojkami ali minimalističnim krilom.

Predimenzionirani starinski ovratniki bodo poskrbeli, da boste to zimo zagotovo opažene.

Asimetrične linije nadgrajujejo naše puste minimalistične tope. To zimo in sledečo pomlad boste v modi, če bodo imeli vaši zgornji deli le eno naramnico oziroma asimetričen izrez.

Korzeti se to zimo nosijo slojevito, modne navdušenke jih oblečejo šele čisto na koncu, čez srajco ali obleko na primer.

Pleteni brezrokavniki so preplavili prodajalne tako luksuznih kot dostopnejših znamk. Oblecite ga čez srajco ali kar tako, v obeh primerih boste dosegle nadvse šik in modno napreden videz.Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča