Jacquemus - ljubezen med žitnimi polji

Pika Zrim 23.07.2020
jacq

Kolekcija za pomlad-poletje 2021 je nastajala v posebnih razmerah, saj je večina ekipe delala od doma in kot pravi Jacquemus, »nas je delo povezalo na poseben način, kjer je bil vsak korak vsakega posameznika izražen z ljubeznijo do te posebne kolekcije«. Od tod izhaja tudi kratko, a pomensko močno ime L’Amour.

Navdih za kolekcijo je Simon Porte Jacquemus našel v ponovnem združevanju ljudi v prispodobi valovanja žitnih polj in celo v filmu Emirja Kusturice ter njegovega filma »Dom za obešanje« (ang. Time of Gypsies).

Kolekcija , predstavljena med žitnimi polji, nadaljuje trajnostni ritem le dveh letnih kolekcij,  ki se z omejeno proizvodnjo in prednaročili izogne masovni hiperprodukciji in množičnim neprodanim viškom oblačil po koncu sezone.

Kolekcija L’Amour je na nek način po mesecih dela od doma prinesla praznovanje življenja in ljubezni v naravo, kjer izraža tako individualnost posameznika kot tudi  skupnost človeštva, ki valovi na velikem polju sveta. 

Prednaročila na kolekcijo L’Amour  pomlad/poletje 2021 je možno preko spletne strani www.jacquemus do 31. julija,  dostava pa bo potekala  med decembrom 2020 in marcem 2021.  Prednaročila pomagajo zagotoviti, da se proizvodnja prilagodi povpraševanju in na koncu vzpostavi trajnosten in pozitiven komercialni model tak za blagovno znamko kot tudi za potrošnika. 

 


Fotogalerija

Mogoče te zanima tudi?

preberi povezane vsebine

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča