H&M PREDSTAVLJA SKRIVNOSTNO ŽIVLJENJE SENC - STUDIO KOLEKCIJA J/Z 23

Helena Peterlin 27.09.2023
hm-studio-2023-4

V Vogue so za prihajajočo kolekcijo H&M Studio J/Z23 zapisali: »Dejansko je ta Studio linija ena najbolj odraslih in elegantnih, kar jih je ekipa pokazala do danes, z dobrim ravnovesjem med minimalističnimi kroji, zlasti v obliki dolgega plašča, in bleščečimi oblačili za zabave.«

hm studio 2023 1hm studio 2023 3

Ključni kosi kolekcije so zasnovani tako, da pritegnejo občinstvo. Nič drugače ni bilo na predstavitvi kolekcije v Moderni galeriji, kjer so nove kose občudovali slovenske modne novinarke, novinarji ter vplivnice in vplivneži. Bile so navdušene nad za čez dan krojenim črnim maksi plaščem z oprijetim pasom, črno mini obleko A-kroja z belim ovratnikom v stilu Wednesday Addams, elegantnimi škornji ter izrazitim nakitom.

Srečnice, ki so lahko na dogodek še pred uradnim začetkom prodaje ekskluzivno oblekle oblačila kolekcije Studio J/Z23 so bila Evita Celesnik, Ula Furlan in Nina Grilc.

hm studio 2023 2

Nina Grilc je o kolekciji povedala: »Kolekcija je čudovita in čeprav sem lahko že danes oblekla kose, ki še niso naprodaj, se veselim, da si lahko 28. septembra še kaj dokupim (smeh). Čudovite silhuete, prevladovanje črnine, majhna črna oblekica z belim ovratnikom in belim koncem rokavov, prečudoviti zgornji deli … vse bi imela. Čeprav sem kot mama treh otrok čez dan večinoma v športnih oblačilih, to ne pomeni, da nisem rada urejena. Ravno nasprotno, veliko pomeni, da se uredim in hkrati udobno počutim v oblačilih. To vse ponuja kolekcija H&M Studio J/Z23.«

hm studio 2023 1

»H&M Studio letos praznuje 10 let delovanja in predstavlja H&M-ovo najbolj usmerjeno, modno napredno ponudbo. S to kolekcijo se vračamo k osnovam mode, hkrati pa vam prinašamo sveže, napredne oblikovalske ideje. Naša kolekcija temelji na prepričanju, da moda ni le trenutna muha, temveč umetnost, ki se nenehno razvija. Zato smo se odločili, da se vrnemo k osnovam, kjer se moda začne - pri izdelavi kakovostnih oblačil, kreativnem oblikovanju in izrazitem izražanju posameznikovega stila. Kot je v nastopu na dogodku Janez Dovč uporabil Tesla coil, ki ga je Nikola Tesla zasnoval leta 1891, ta pa se v glasbi vedno znova uporablja v novih, še ne slišanih različicah,« je o najnovejši kolekciji H&M Studio J/Z23 povedala Valeria Četić, iz H&M oddelka za komuniciranje za Slovenijo.

hm studio 2023 5hm studio 2023 6

Izbor urednika