Si želite preizkusiti BMW-jevo paleto motornih koles?

Matej Jurgele 19.08.2020
reisenoriginal2560x1440.asset.1516641963497

Septembrski vikendi so idealni za sproščen izlet na slovensko obalo, ki jih velikokrat izkoristijo tudi motoristi. Za tiste, ki bi želeli izlet združiti s testiranjem najnovejših modelov motornih koles BMW, bo BMW Motorrad Slovenija organiziral testne vožnje z začetkom in koncem v Marini Portorož. Testne vožnje bodo potekale v soboto, 12. septembra, med 9. in 18:30 uro ter v nedeljo, 13. septembra, med 9. in 16:30 uro. Prijave na testne vožnje že potekajo na spletni strani www.bmw-motorrad.si ali motorrad.eventhub.si.

Za vse ljubitelje motornih koles BMW bo na voljo 15 različnih modelov iz segmentov Adventure, Sport, Roadster, Urban mobility, Tour in Heritage. Organizirane testne vožnje bodo potekale 1 uro in bodo vodene. 

Skrb za zdravje, varnost in dobro počutje.
Dogodek bo potekal na prostem. Upoštevana bodo navodila in priporočila NIJZ, skrbeli bomo za vzdrževanje medsebojne razdalje 1,5 m ter opozarjali na pravilno higieno rok in kašlja. Vse zainteresirane za udeležbo na dogodku prosimo za predhodno prijavo na spletni strani motorrad.eventhub.si ter, da se dogodka udeležijo le če so zdravi.

Izbor urednika