Peugeot in Micro - električni skiro e-Kick

Anja Mrevlje 26.05.2016
električni skiro e-Kick

Skiro e-Kick prinaša novo izkušnjo mobilnosti s kombinacijo prevoznih sredstev, ki uporabniku omogoča, da povsem svobodno opravi zadnje kilometre svoje poti. e-Kick bo v prodaji v zadnjem četrtletju leta 2016.

Kompakten skiro e-Kick, ki tehta zgolj 8,5 kg, uvaja več pomembnih inovacij. Električni pomožni motor "Motion Control", ki so ga razvili pri družbi MICRO. Ta naprava, ki je odlično vgrajena v pod (litij-ionski akumulator) in zadnje kolo (motor), prilagaja pomoč pri vožnji skladno z uporabnikovimi navodili in nudi 12 kilometrov avtonomije. Omogoča potovanje s hitrostjo do 25 km/h in ima za dodatno varnost poleg klasične zavore vgrajeno tudi motorno zavoro, ki med svojo aktivnostjo polni akumulator.

"Vodilo", ki ga je zasnoval oblikovalski studio Peugeot Design Lab, je estetsko in priročno obenem. Mehanizmi mu omogočajo preprosto zlaganje v nekaj sekundah in prevažanje na enem kolesu, da skiroja e-Kick ni treba nositi.
peugeotdesignlab.com

Fotogalerija

Električni skiro e-KickElektrični skiro e-KickElektrični skiro e-KickElektrični skiro e-KickElektrični skiro e-KickElektrični skiro e-KickElektrični skiro e-Kick

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča