Znamka ličil Urban Decay prihaja v Slovenijo!

CITYLIFE 27.12.2017
Znamka ličil Urban Decay prihaja v Slovenijo!

Zgodba znamke ličil Urban Decay se pričenja sredi devedeseth let, ko so roza, rdeča in bež zavladale na prestižnem kozmetičnem trgu. Če smo takrat želele vijolične ali zelene nohte, smo morale poseči po inovativnih rešitvah, kot so na primer flomastri. Prva kolekcija je obsegala linijo 10 rdečil za ustnice in 12 laktov za nohte. Ustvarjalci so navdih črpali iz zbledelih kulis mestne krajine in proizvode poimenovali z nevsakdanjimi imeni, kot so SMOG, RUST (rja), OIL SLICK (naftni madež) in ACID RAIN (kisli dež). Prvi oglas v časopisih je bralcem postavljal vprašanje »Ste že siti roza barve?« in s tem spodbujal revolucijo v industriji dekorativne kozmetike. Trenutno so eno od najuspešnejših podjetij za proizvodnjo kozmetičnih barv v Združenih državah Amerike. »Urban Decay« kar naenkrat ni več tako nenavadno ime za kozmetično podjetje. Prav zaradi prvih Urban Decay izdelkov nihče od nas ne pozna več sveta, v katerem ne bi mogli najti vijoličnega laka za nohte v drogerijah. Vsak dan znova si dokazujejo, da si svet ličil želi alternativne in živahne barve.


»10 NAJBOLJ VROČIH ZNAMKE URBAN DECAY«    

1. PALETA "NAKED HEAT"
Nova linija prinaša povsem nov izbruh barve. V to paleto so vključili 12 novih odtenkov senčil. Od mat rdeče-rjavih, sijočih bakrenih, vse do intenzivnih bronastih odtenkov ... ta paleta ima vse, da dosežemo strasten pogled. 

2. SPREJ ZA KONČNI IZGLED IN OBSTOJNOST LIČIL "ALL NIGHTER MAKEUP SETTING SPRAY"
Nič več stopljenih ličil. Ta revolucionarna, preverjena formula spreja ohranja brezhiben videz ličil, tako da tudi po 16 urah izgledajo, kot bi jih pravkar nanesli.

 

3. MASKARA "TROUBLEMAKER" 
Maskara, ki zapeljuje na prvi pogled. Ta formula daje popolne trepalnice – z vsakim nanosom. Poveča trepalnice, jih razčeše in hkrati loči, posebej izdelana ščetka pa jih obarvajo v intenzivno črno in jih dramatično uvije.

4. PODLAGA ZA SENČILA "EYESHADOW PRIMER POTION"
Podlaga se ne nabira v gubicah, obstojnost, žive barve in lažje nanašanje so tiste lastnosti, na katere se ljubitelji ličil in visažisti v enaki meri opirajo. Izbiramo lahko želeni finiš: Original (nevidno sušenje), Minor Sin (lesk šampanjca), Eden (kožna mat) in Anti-Aging (izboljša videz barv in odpravlja nepravilnosti).

5. RDEČILO ZA USTNICE "VICE LIPSTICK"
Z vsakim nanosom razkošne kremne formule na ustnice bomo zagotovo zadovoljile svojo željo po rdečilih. S šestimi različnimi finiši in osupljivim razponom odtenkov bomo preprosto navdušene.
 
6. TEKOČI PUDER "NAKED SKIN WEIGHTLESS ULTRA DEFINITION LIQUID MAKEUP" Naked Skin Liquid Makeup zagotavlja občutek gole kože, hkrati pa preobrazi polt. Koža dobi naraven videz, postane osvetljena in sijoča kot tista čudovita koža, s katero smo se rodile.

7. ČRTALO ZA OČI "24/7 GLIDE-ON EYE"
Potešimo svoje poželenje po barvi s kremnim, dolgotrajnim, vodoodpornim črtalom za oči - na voljo je v 41 odtenkih, ki se nam bodo takoj zasidrali v srce.

8. SENČILO "EYESHADOW"
Paleta senčil bo navdušila, barve zanesljivo vztrajajo na vekah, sijaj nas gotovo ne bo izneveril. Žametna gladkost in zmožnost stapljanja. Kot semiš na dotik. Senčila se ponašajo z norim razponom odtenkov in finišev.

 

9. KOREKTOR "NAKED SKIN WEIGHTLESS COMPLETE COVERAGE"
Lahka formula z močnim prekrivanjem zagotavlja občutek druge kože - za prekrivanje nepopolnosti brez učinka maske.

10. NAKED FLUSHED
Bronzer, osvetljevalec, rdečilo za obraz. Svilnate kompaktne odtenke lahko nanašamo vsakega posebej in s tem ustvarjamo popolne konture ali pa vse tri pomešamo v novo stvaritev.

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča