Živimo aktivno in ohranimo mladosten videz z Vichy Anti-age

CITYLIFE 16.02.2018
Vichy Anti-age

Vsaka ženska začne na neki točki svojega življenja iskati idealno kremo proti gubam. Vichy ponuja kreme za obraz za nego vseh tipov kože v vseh življenjskih obdobjih. Dobra krema proti gubam je naš zaveznik, ki lahko uspešno ublaži vidne znake staranja kože. Gube okoli oči in gube na obrazu niso več nekaj, zaradi česar se bomo zgrozili. S pomočjo Vichyjevih izdelkov za nego kože bomo zlahka dosegle sijoč in bolj gladek obraz z manj vidnimi gubami. Vse kar moramo storiti je, da si namenimo nekaj minut na dan in nanesemo idealno kremo proti gubam za svoj tip kože.


IN KAKO DO KOŽE Z MANJ GUBAMI
Odvisno od naše starosti, potreb naše kože in načina življenja je pomembno izbrati ustrezno nego proti staranju. Laboratoriji Vichy imajo rešitev za nego vseh tipov kože v vseh življenjskih obdobjih – njihova naloga je lepota kože, lepota pa se začne z zdravim videzom kože. S tem vodilom vam Vichy ponuja napredno nego kože, ki je znanstveno podprta. Kot strokovnjak na področju nege kože, je posvečen iskanju novih znanstvenih načinov za doseganje lepe kože zdravega videza. To potrjuje tudi dejstvo, da je danes Vichy blagovna znamka številka 1 v kategoriji Anti-Age izdelkov v lekarnah*. Vichyjevo promocijo krem za obraz – ob nakupu izbrane anti-age nege iz linij Neovadiol, Slow Âge, Idéalia ali Liftactiv bomo prejeli škatlico z vzorci rutine + 20 % popust na kateri koli anti-age izdelek Vichy po lastni izbiri in ekskluzivni vzorec za testiranje izdelka, ki bo kmalu na voljo v Sloveniji. 


KATERA LINIJA VICHY ANTI-AGE JE PRIMERNA ZAME ...
SIJAJ: za sijočo kožo, polno energije, je na voljo IDÉALIA
PREPREČEVANJE: za mlajši videz kože in okrepljeno kožo je na voljo SLOW ÂGE
ČVRSTOST: za bolj čvrsto kožo in ublažene gube je na voljo LIFTACTIV
GOSTOTA: za nego kože v menopavzi je na voljo NEOVADIOL

IZJAVE ZNANIH UPORABNIC ...
»Trenutno sem v zelo posebnem obdobju telesnih sprememb, ki jih prinaša menopavza. Moja koža je postala bolj zahtevna, izgublja kakovost, pogosto je izsušena. Z nego Neovadiol, ki moji koži povrne gostoto in vlažnost, čas menopavze ne pomeni pavze za lepoto!« Pika Zrim, modna blogerka (The 50th Avenue)

»Vichy Idéalia je linija, h kateri se vračam vedno znova in znova. Spremlja me že leta in praktično vsi izdelki, ki so bili pod linijo lansirani, so me navdušili. Moja favoritinja je še vedno Vichy Idéalia nega za suho kožo, saj ima čudovito teksturo, nežen, prijeten vonj in blagodejen učinek na mojo kožo. Z njo je moja koža videti sijoča in polna energije.« Ajda Sitar, modna in lepotna blogerka 

»Življenje modne blogerke je zelo razgibano: nenehna potovanja, snemanja, dogodki … Hiter tempo življenja se pozna tudi na moji koži. Zahvaljujoč liniji Slow Âge, ki vsebuje probiotične sestavine in UV zaščito, moja koža izžareva zdravje in mladost kljub napornem življenjskem slogu.« Tesa Jurjaševič, modna blogerka (Magnifique)

»Vsakodnevni izzivi materinstva in baletnega poklica, ki praktično nima urnika, so me naučili, kako zelo pomembno je, da si vsak dan 'ukradem' nekaj minutk samo zase. V njih se sprostim, posvetim sebi in svojim osebnim ritualom, v katere sodi tudi moja lepotna rutina z nego Liftactiv Supreme, ki zgladi gube, moji koži pa povrne spočit videz.« 
Ana Klašnja, priznana baletna solistka SNG Opera in balet Ljubljana

Fotogalerija

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča