Zala z okusi brez sladkorja - Poletna osvežitev brez slabe vesti

Anja Mrevlje 19.06.2017
Zala - Poletna osvežitev brez slabe vesti

Poletna osvežitev

Ko se temperature dvignejo do pravih poletnih višav, nas pogosto prevzame spontanost. Noči so prekratke, dnevi pa zapolnjeni s sproščenimi potepi po mestih in naravi, zato je toliko bolj pomembno, da imamo pri sebi vedno zadostno količino vode. Ta cenjeni vir življenja in dobrega počutja nas z vsakim požirkom osveži in hidrira. Odlična izbira za urbane avanturiste je vsekakor izvirska voda Zala. Z mislijo na okolje je polnjena v delno reciklirane PET-plastenke, njena edinstvena kvadratna oblika pa se lepo poda v vsako torbo ali nahrbtnik. Vsak žejni popotnik lahko tako izbira med 0,5-, 1- ali 1,5-litrsko plastenko in se brezskrbno prepusti toku poletja.

Izvirska voda Zala.

Tvoja urbana sopotnica

Izvirska voda Zala je doma v prestolnici in je super sopotnica vsem, ki iščejo svoj urbani ritem. Z Zalo v roki gre vse lažje od zgodnjih zaspanih juter do poznih spontanih večerov. Zala osveži tudi tiste situacije, v katerih nas zgrabi sramežljivost, in nam vliva pogum takrat, ko preizkušamo nove poti. V družini Zala z okusi bo vsak ljubitelj okusnih pijač z lahkoto našel tisto, ki ga bo osvežila čisto po njegovem okusu.

Zala z okusi brez sladkorja je narejena na osnovi izvirske vode, je brez konzervansov, brez sladil in brez energijske vrednosti.

Vsa družina je zdaj Zala

Podoba Zale je prenovljena in preimenovana, vsebina pa ohranjena. Zala z okusi osvežuje z belo breskvijo, jabolkom, limono z grenivko in novim okusom maline. Zala z okusi brez sladkorja (in brez sladil) ponuja do zdaj znana okusa, grenivko in malino, od letošnje pomladi pa navdušujeta tudi nova okusa – jabolko in bela breskev. Verjamemo, da bo vsaka Zala našla svoja žejna usta in v sebi odtisnila lepe spomine vseh poletnih avantur.
zala.si, facebook.com/zala

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča