Victoria Bechkam predstavila svojo prvo lepotno znamko

Anja Mrevlje 19.09.2019
Victoria Bechkam

Modna ikona je navdih za svojo prvo samostojno lepotno linijo našla njenem priljubljenemu videzu zadimljenih očih, saj linija vsebuje paleto senčil za oči Smoky Eye Brick v štirih različnih odtenkih. Njena prva samostojna linija Smokey Eye Wardrobe vsebuje 11 proizvodov v treh kategorijah. 

Lid Lustre je s kristali obogateno senčilo visokega sijaja na voljo v štirih odtenkih, Satin Kajal Liner pa linija črtal za oči na voljo v treh barvnih odtenkih. 

Lepotna linija je namenjena zaposlenim ženskam, ki uspešno krmarijo med zasebnim in poslovnim svetom. Izrazito prefinjena, nosljiva in vsakodnevna linija se poda tako k večernemu izhodu kot k vsakodnevnim sestankom. Victoria Beckham je ustvarila izdelke, ki jih nosi tudi sama, s poudarkom na kakovosti, trajnosti ter čistih linijah brez uporabe težkih sestavin in kemikalij. Eden izmed kriterijev je bil tudi ta, da izdelki niso testirani na živalih, embalaža pa narejena brez prevelikega vpliva na okolje. 

Več na: victoriabeckhambeauty.com

Fotogalerija

Victoria Beckham Beauty. Victoria Beckham Beauty. Victoria Beckham Beauty. Victoria Beckham Beauty. Victoria Beckham Beauty.

Izbor urednika