Vichy welcome 30's Party - trideseta so nova dvajseta!

CITYLIFE 17.10.2018
Vichy welcome 30's Party (foto: Marko Alpne)

So trideseta nova dvajseta? Postanemo v teh letih najboljša različica sebe? Se tudi vam zdi, da čas teče vse hitreje? Kot da smo v slavnem filmu z Jennifer Garner in ste se čez noč prelevili iz 13-letnice v 30-letnico? Trideseta so leta, ko se končno začnemo sprejemati takšno, kot smo, sprejmemo vse svoje pozitivne in negativne lastnosti, imate čedalje manjšo potrebo po tem, da bi vsem ugajali in, kar je najpomembneje, začnete se zavedati, da je življenje eno samo, zato želimo biti vsak dan najboljša različica sebe. Počutimo se dobro v svoji koži, bodimo različica sebe, ki ceni ljudi, s katerimi se je obkrožila, bodimo zadovoljni s sprejetimi odločitvami, slavimo ljubezen, ki jo dajemo in prejemamo ter bodimo ponosni na vse, kar smo dosegli v zasebnem in poslovnem življenju.

Skrb zase in za svojo kožo
Trideseta so leta, ko se umirimo in pomirimo same s seboj. So tudi leta, ko se čedalje bolj zavedamo tega, da je potrebno skrbeti zase – za svoje fizično in psihično zdravje, ter nenazadnje tudi za svojo kožo. 

Vichy Slow Âge je zmogljiva linija izdelkov za nego kože, obogatena s probiotikom in UV zaščito, ki nam omogoča podaljšanje mladostnega videza kože. Preprosto povedano, Vichy Slow Âge bo odložil nastanek prvih smejalnih gub, hvaležna koža pa se vam bo oddolžila s svežim in zdravim videzom. 

Izdelki Vichy Slow Âge za dnevno in nočno nego ter za usmerjeno nego področja okoli oči bodo koži zagotovili takojšen občutek udobja, poleg drugih dolgoročnih koristi – zaščito in obnovo kože čez dan ter obnovo in obogatitev s kisikom čez noč. Prav to je bistvo izkušnje Vichy Slow Âge; izdelki, ki skrbijo za našo kožo, medtem ko živimo v svojem ritmu. 

Slow Âge dnevna nega, ki deluje na znake staranja v nastajanju 
Na voljo je v dveh teksturah – za normalno do mešano kožo (SPF 25) in za suho kožo (SPF 30), kožo okrepi in navlaži, da deluje mladostno in ima zdrav sijaj. Obe teksturi odlikujeta nežen cvetlični vonj in prijeten občutek na koži. Ta dnevna nega se odlično vpije v kožo, zaradi česar lahko služi kot odlična podlaga za ličila. Uporaba: Nanesite vsako jutro kot dnevno kremo. Izogibajte se področju okoli oči.

Slow Âge nočna nega: obnovitvena in osvežujoča krema in maska za obogatitev kože s kisikom
Prva Vichyjeva nočna krema in maska za obogatitev kože s kisikom ter njeno obnovitev po negativnih vplivih iz okolja. Izboljša celično dihanje in obnavljanje kože, noč za nočjo. Po prebujanju je koža popolnoma navlažena in sijoča. Noč za nočjo se koža bolje obnavlja, gube pa so zglajene. Uporaba: Nanesite vsak večer kot nočno kremo in enkrat tedensko v tankem sloju kot 10-minutno masko. Če jo uporabljate kot masko, se izogibajte področju okoli oči in ustnic.

Vichy rad razvaja, zato je v Kavarni Moderna organiziral »Welcome 30's party«, kjer so se v pozitivni energiji zabavale ljubiteljice vsega lepega – lepotne urednice, novinarke in blogerke. Vse zbrane dame so se strinjale, da so najboljši trenutki tisti, ko se v svoji koži počutijo fino in so zadovoljne same s seboj, zato si želijo, da bi bilo takšnih trenutkov čim več. Tudi v družbi linije Vichy Slow Âge, ki je zasnovana in razvita za ženske, kot ste vi, ki živijo hitro in dinamično, zato potrebujejo nego, ki čez dan ščiti, čez noč pa obnavlja kožo. VichySlow Âge kožo ščiti pred škodljivimi dejavniki, ki pospešujejo tako vidne kot tihe znake staranja. Več si oglejte v fotogaleriji.

Fotografije: Marko Alpne

Fotogalerija

. . . . . . . . . . . . . . .

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča