The Body Shop po navdih k naravi

Teja Korošec 21.01.2018
Foto: The Body Shop

Globalna lepotna znamka The Body Shop, ki je v Slovenijo prišla pred kratkim, v letu 2018 ponuja nove kozmetične izdelke, ki se že ozirajo v pomlad in z naravnimi sestavinami skrbijo za čudovit izgled naše kože.

Roots of Strength

Foto: The Body Shop

The Body Shop se vrača nazaj k naravi s svežo učvrstitveno kolekcijo za nego obraza Roots of Strenght. Kolekcija sledi starodavni kitajski medicini, zato so njeni izdelki obogateni z ekstraktom mogočnih korenin ingverja, gingsenga in labodike, ki kožo obnavljajo, učvrstijo in preoblikujejo. Vključuje esenco, serum in kremo za prožno kožo, hkrati pa je obogatena z brazilskim sojinim oljem iz pravičnega trgovanja. 

Pozitivne učinke kolekcije lahko najbolje izkoristimo z edinstveno dreveseno tehniko masaže obrazza krepitev in definiranje, ki jo je The Body Shop razvil z dermatologinjo dr. Christine Choi Kim. Masaža določa pet korakov: določi, ogrej, definiraj, kroži in pomiri. Združuje znanje vzhodne akupunkture in tehniko tradicionalne zahodne masaže.

Drops of Youth

Foto: The Body Shop

V letošnjem letu se priljubljeni kolekciji Drops of Youth pridružujeta dva zvezdnika med izdelki za nego obraza - pomlajevalna maska za oči ter nežna čistilna pena za obraz.  Oba izdelka koži dajeta zdrav videz ter jo obnavljata. Kolekcija kozmetike je obogatena izvornimi rastlinskimi celicami planike iz Italijanskih Alp, morskega kropca in obmorske možine iz obale Bretanije, vsebuje pa tudi brazilsko babassu olje iz pravičnega trgovanja.

Nova izdelka spremlja enostavna dvominutna metuljasta tehnika masiranja. Za najboljši pomlajevalni učinek sledimo petim korakom: plahutanje, frfotanje, pristanek, polet, glajenje. Občutili bomo takojšen hladilni in pomirjujoč učinek. 

Dišava češnjev cvet z jagodnim poljubom

Foto: The Body Shop

The Body Shop prav tako predstavlja nov omamni vonj Japonski češnjem cvet z jagodnim poljubom, ki sveže cvetne arome prepleta s sladkim sadjem. 100% vegetarijanska kolekcija vsebuje toaletno vodo, kremo za telo in gel za prhanje. Dišava je obogatena z notami sočnih jagod, hladno stiskanimi cvetovi japonskih češnj ter notami potonike in jantarja. 

Lip Juicers balzami za ustnice

Foto: The Body Shop

Tu so tudi novi barviti balzami za ustnice Lip Juicers. Pet različnih vlažilnih balzamov so navdihnila super živila, od sadeža acai in borovnice, pa do sočnega kivija in ohrovta. Novi najboljši prijatelji naših ustnic so obogateni s karitejevim maslom iz pravičnega trgovanja iz Gane.

Več na thebodyshop.si.

Fotogalerija

Foto: The Body ShopFoto: The Body ShopFoto: The Body ShopFoto: The Body ShopFoto: The Body ShopFoto: The Body ShopFoto: The Body ShopFoto: The Body ShopFoto: The Body ShopFoto: The Body ShopFoto: The Body ShopFoto: The Body Shop

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča