Tehnološki gadgeti za lepotne navdušenke

Klavdija Rupar 28.01.2021
1-braun-silk-expert-pro-5-pl5137-font

Da ne bomo vedno govorili o splošnih tehnoloških gadgetih, smo tokrat pripravili članek o tehnoloških gadgetih, ki bodo zagotovo navdušili vsako lepotno navdušenko.

Eggoglow
Sonična vibracija Eggo z razhlimi vibracijami nežno vtira čistični gel ali peno v kožo, odstranjuje ostanke ličil in odmrle celice ter učinkovito čisti pore. Z nežno masažo pa pospešuje mikrocirkulacijo in naredi kožo čvrsto in sijočo. Izdelek omogoča takojšen rezultat, saj omogoča občutno bolj gladko kožo že po prvi uporabi, primeren pa je za vse tipe kože. In kaj je najboljše? Gre za slovenski proizvod.Foto: eggo.si

Dr. Dennis Gross SpectraLite FaceWear
Z masko Dr. Dennis Gross SpectraLite za obraz boste hitro videti, kot da ste ravno izstopili iz znanstvenofantastičnega filma, a ta LED maska je kot nalašč za vse tiste, ki bi si želele vrhunsko nego kože privoščiti kar v udobju doma. Ta naprava kombinira modro svetlobo, s katero čisti pore in rdečo svetlobo, s katero povečuje kolagen. Oboje pa pomaga pri izboljšanju kakovosti vaše polti.Foto: drdennisgross.com

Sušilnik za lase Dyson Supersonic
Dyson Supersonic sušilnik za lase je trenutno zagotovo eden najboljših sušilnikov, s katerim poskrbite za točno takšno pričesko kot pri frizerju. Je izredno hiter ima dobre nastavitve temperature in je zelo lahek, kar pomeni, da boste za perfektno frizuro poskrbeli brez, da vam bo odpadla roka.

Foto: dyson.com

Električna ščetka Oral-B iO
Najnovejša in najbolj pametna električna krtačka Oral B uporablja magnetsko iO tehnologijo, ki omogoča bolj globoko in bolj učinkovito nego zob. Izbirate lahko med sedmimi nastavitvami, ves čas pa je nežna do vaših zob in čeljusti. Vse predele, ki jih ponesreči spustite med ščetkanjem zob pa lahko dosežete s 3D senzorji. 

Foto: oralb.com

Braun Silk-Expert Pro 5 IPL odstranjevalec dlak
Najhitrejši, najbolj učinkovit in najbolj varen Braunov odstranjevalec dlak, bo poskrbel za odstranjevanje dlak, rezultat pa traja vse do štiri tedne. Sicer ni primeren za odstranjevanje zelo svetlih dlak, a ima prav posebno SensaAdapr tehnologijo, s katero se prilagodi barvi vaše kože in tako omogoča izjemno varnost. Ima tri nastavitve, med katerimi je tudi ekstra nežna. S tem je poskrbljeno za pravo udobje.

Foto: braun.com

Yu Ling Jade Facial Roller
Ko enkrat zares ugotovite, kako pravilno uporabljati roler za obraz, bo to popolnoma spremenilo vašo rutino nege kože, še posebej okoli vaših oči. Roler pred uporabo za 15 minut postavite v hladilnik in ga uporabite v kombinaciji z osvežujočim gelom za oči, s čimer boste zares poskrbeli za zabuhle oči.

Foto: cultbeauty.co.uk


Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča