Spa resorti priznanih lepotnih znamk, ki jih najdemo po celem svetu

Klavdija Rupar 18.12.2019
Clinique la prairie. Foto: cliniquelaprairie.com

Ste za oddih v spa-ju? Proti koncu leta, ko se se poslavljamo od starega in se pripravljamo na novo leto, je čas, da si privoščimo tudi kakšno posebno razvajanje, kot je masaža, savna ali le sproščen dan v bazenu. Zakaj tokrat ne bi obiskali enega izmed bolj prestižnih spa resortov, ki jih imajo v lasti različne kozmetične blagovne znamke? Več o tem, katere so to in kje jih najdemo pa v nadaljevanju.

Clinique La Prairie

Spa Clinique La Prairie je luksuzni resort, ki ga najdemo v Švici, in je eden izmed nagrajenih spa resortov. Meri kar 1600 kvadrarnih metrov, leta 2013 pa so ga povsem preuredili in sedaj predstavlja unikaten prostor lepote, dobrega počutja in pomlajevanja. V njem najdemo 50 različnih lepotnih tretmajev, kot so hydrafacial, tradicionalne ajurvedske terapije in personalizirane lepotne nasvete.

Vichy Spa

Vichy Celestines Spa Hotel je največji evropski termalni spa, ki je povezan s hotelom Vichy Celestines s petimi zvezdicami. Nagrajen je z nagrado za najboljši destinacijski spa, razteza pa se kar na 7500 kvadratnih metrih, v njem pa najdemo tudi zdravstveno kliniko z unikatnimi tretmaji, kot so Vichy termalna voda, nega za obraz in telo, ki izhaja iz Vichyjevih laboratorijev in anti-age tretmaji iz SkinCeuticals.

Shiseido Spa

Shiseido Spa Milan se nahaja v Excelsior Hotel Gallia, ki združuje zahodne in vzhodne tradicije, v njem pa najdemo moderne tehnike in napredne ter luksuzne tretmaje. Gre za povsem holistično izkušnjo, ki jo lahko izkusimo v notranjem bazenu z jaccuzijem, hydro masažo in ostalimi tretmaji.

Foto: Shiseido

Givenchy Spa

Givenchy spa eden izmed najbolj prestižnih na svetu, predstavlja eleganco in umirjen slog. Celotna izkušnja je zares unikatna in odlična priložnost, da se sprostimo ter ponovno najdemo svojo fizično in mentalno harmonijo. Tretmaji so efektivni in prijetni, vsi pa sledijo tehnikam, ki jih je ustvaril Givenchy. 

Givenchy spa. Foto: metropole.com

Fotogalerija

Shiseido Shiseido Shiseido Shiseido Shiseido Shiseido Givenchy Givenchy la prairie la prairie la prairie la prairie la prairie la prairie Vichy Vichy

Izbor urednika