Slovenska mila #42 z novo podobo in blagodejnim učinkom na telo

Tina Lagler 26.06.2017
Dvainštirideset

#42 oziroma Dvainštirideset je ime domačega ročno izdelanega mila iz kozjega mleka, ki je s svojimi bogatimi sestavinami veliko več kot običajno milo. Vsa mila, za katerimi ob pomoči svoje partnerke Janje Videc stoji Anže Frantar, so namreč izdelana z mislijo na nas, uporabnike, ki nam ni vseeno, kakšne kozmetične izdelke uporabljamo za nego svoje kože.

Kot pojasnjuje Anže, ima kozje mleko pH, ki je skoraj identičen človeški koži, obenem pa vsebuje številne vitamine, kot so vitamin A, D, E, B6, B12, fosfor, kalij in kalcij, ki obnavljajo in regenerirajo poškodovano kožno tkivo. Sam jim je dodal sestavine, ki imajo na kožo blagodejen učinek – tako lahko izbiramo med naravnim milom iz kozjega mleka, milom iz kozjega mleka, roza gline, rdeče pomaranče in bergamotke, milom iz kozjega mleka, rožmarina, bora in aktivnega olja ter milom iz kozjega mleka, sivke, geranije in maka.

Slovenska mila #42 z novo podobo in blagodejnim učinkom na telo.

V izdelkih slovenske znamke #42, ki jim bo naša koža brez dvoma nadvse hvaležna, se odraža ljubezen do naravnih proizvodov, ki jo poleg izčiščene estetike in strasti do oblikovanja gojita Anže in Janja, obenem pa rada eksperimentirata, kar je zagotovo gonilna sila mladih ustvarjalnih duš.
dvainstirideset.si

PREBERITE ŠE: Shideiso in Ana Ivanović predstavljata hibridno kremo BB Sports

Kako je videti nova podoba mil Dvainštirideset, si oglejmo v galeriji, v kateri o njih izvemo še kaj več:

Fotogalerija

Foto: Dvainštirideset Foto: Dvainštirideset Foto: Dvainštirideset Foto: Dvainštirideset Foto: Dvainštirideset Foto: Dvainštirideset Foto: Dvainštirideset Foto: Dvainštirideset Foto: Dvainštirideset Foto: Dvainštirideset

Izbor urednika

Spletni urednik, Pika Zrim, priporoča