Rdeča šminka, ki pristaja vsem tenom kože

Klavdija Rupar 07.03.2019
Foto: Pixabay

Rdeča šminka je ličilo, ki ga ima v omari skorajda vsaka ženska, pa naj bo navdušena nad ličili, ali pa se naliči samo za svečane priložnosti. Ženske so že večkrat povedale, da jim rdeča šminka polepša še tako zamorjene dneve in nam da občutek, da lahko dosežemo popolnoma vse kar si zadamo. Je neke vrste modni dodatek, ki nam doda tisto piko na i.

A pri rdeči šminki se pojavi težava. Gre za izredno močno barvo, ki je vidna na daleč. Zato so vmes tudi nekatere ženske, ki nikakor ne morejo nositi rdeče šminke, saj so prepričane, da jim noben odtenek ne pristaja. Tega je sedaj konec.

Obstaja namreč rdeča šminka, ki paše popolnoma vsem. Gre za šminko znamke Nars, ki jo lahko kupimo v v splaetni trgovini Sephora. Odtenek Dragon Girl je živo rdeč, pristaja pa prav vsem tenom kože, ne glede ali jo namažemo nežno, ali bolj močno, da ustvarimo bolj drzen videz.

Nosijo jo tako zvezdnice, kot so Taylor Swift,Olivia Munn, Jaime King, Amber Valleta in mnoge druge.

Francois Nars, ki je oblikoval še 26 drugih barvnih odtenkov, je povedal, da je s to šminko ustvariti moderen način, kako nositi zelo klasično barvo šminke.

Fotogalerija

Foto: Sephora Foto: Nars

Izbor urednika